PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605874}
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12510
Battlefield: Bad Company 2
powrót do forum gry Battlefield: Bad Company 2

Mam pytanie, czy jest możliwość gry 4 graczy na split screenie ? Jak tak jakie tryby są dostępne, i czy gra traci dużo na wyglądzie i płynności, za odpowiedz z góry dzięki.

ocenił(a) grę na 10
Kamczak

BBC2 na żadnej z platform nie supportuje splitscreenu. Multi tylko online.

ocenił(a) grę na 8
alexar666

Szkoda, pytałem bo znalazłem coś takiego na yt http://www.youtube.com/watch?v=307jGnipoQo .

ocenił(a) grę na 10
Kamczak

Tak, jeśli masz dwie konsole i kopie gry + pip mode w tv.

ocenił(a) grę na 8
alexar666

Spoko, wczoraj właśnie poczytałem komentarze po filmikiem, swoją drogą szkoda że brakuje dzielonego ekranu w takiej produkcji jak BF, jego największy konkurent Call of duty, nie dość że pozwala grać do 4 graczy w trybie multi na dzielonym ekranie, to jeszcze serwuje misje specjalne do 4 graczy. No nic, niepotrzebnie zakupiłem bf bc 2 na ps3, ale przynajmniej był tani.

ocenił(a) grę na 10
Kamczak

I tak polecam pograć to naprawdę wartościowy tytuł. Zresztą to zupełnie inny typ rozgrywki jeśli chodzi o multiplayer niż seria COD. Osobiście mam nadzieję dziś przepaść przy otwartej becie BF3. Pozdr.

ocenił(a) grę na 8
alexar666

Wiem o tym, w bf bc 2 gram od czasu premiery tej gry, z tym że ostatnio zamówiłem na ps3, gdyż byłem przekonany że gra posiada tryb multi na dzielonym ekranie, teraz mam 2 sztuki tej gry na pc i ps3, trochę bezmyślnie to zrobiłem, no ale trudno, jak już wspomniałem przynajmniej gra była, tania.