Mam pytanko ,co bardziej opłaca mi się kupić(na mieście w Saturnie jest wyprzedaż gier z EA CLASSIC wszystkie z tej serii po 25 zł) :Mass Effect 1(w extra Klasyce po 20 zł) i Mass 2(EA CLASSIC) ,czy Mass 2 i Bad Company 2(obie EA CLASSIC).Proszę wypisać co lepsze ,jak się gra,czy się nudzi itp.
Argumenty można by wymieniać w nieskończoność bo ta gra jest Arcydziełem, i wszystko jest w niej dobre ( nie licząc Singla, ale to jest tylko jeden kontrargument) a czasu na wymienianie argumentów nie będę tracił bo można by je wymieniać w nieskończoność. Ja nikogo nie wyzywałem ani od troli ani od prowokatorów, a przynajmniej sobie nie przypominam więc proszę cię grzecznie odwal się ode mnie!
a ja wyzywalem, bo inaczej nie umiem wytlumaczyc glupoty plynacej z postow pana Ownera i tego drugiego.
"Argumenty można by wymieniać w nieskończoność bo ta gra jest Arcydziełem"
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już kiedyś pisałem, że arcydziełem powinna być (przynajmniej dla mnie) gra której wszystkie części składowe stoją na tak samo nieprzeciętnie wysokim poziomie. Dla mnie ta gra arcydziełem nie jest zarówno ze względu na singla jak i multi (od razu zaznaczam że jest to tylko i wyłącznie moja własna opinia o tej grze), a argumentów świadczących o tym również można sporo wymienić. Takie niemal bezkrytyczne patrzenie na grę jakie prezentujesz (gra idealna, wszystko dobre oprócz singla, mimo tego, że spokojnie można sporo minus wymienić, do tego dość agresywna dyskusja prowadzona przez Ciebie z przeciwnikami Twojego zdania ) naprawdę pozwala stwierdzić, że jesteś fanbojem BC2. Co do wyzywania pozwolę sobie zacytować jedną z Twoich wypowiedzi z innego tematu na tym forum: "Nie chce mi się z wami gadać bo aż żal marnować czas na bezsensownej rozmowie z dwoma pacanami." To byłoby na tyle co do mojego odwalania się od Ciebie...
no i widzisz, nie pisałem trole i prowokatorzy tylko pacani więc nie wiem czego się czepiasz i przypisujesz nie moje słowa do mnie, więc stwierdzenie odwal się było jak najbardziej na miejscu i dalej je utrzymuje. Co do dyskusji to to jest mój ostatni post, bo już nie mogę patrzeć na tą komedię, może kiedyś jeszcze wpadnę żeby się pośmiać z waszej głupoty a jak na razie to kończę i życzę wszystkim miłej gry, o ile w ogóle umiecie grać...
Nara "pacany"!
Wymienieni przeze mnie trolle i prowokatorzy miało posłużyć tu tylko jako przykład słów którymi obrażacie innych. Hahah, najlepsze jest to, że o głupocie gada tu 16-latek, który nie potrafi zrozumieć, że inni ludzie mają inne gusta od niego i który rezygnuje z dalszej dyskusji używając obraźliwych słów tylko dlatego, że nie potrafi dyskutować (nie ma argumentów?!). Nie wiem jak ograniczonym trzeba być by nie potrafić pojąć tak prostej rzeczy.
A na jakie ty niby argumenty czekasz? Mam ci wymieniać co mi się podoba w tej grze? Już ci mówiłem że mógłbym wymieniać w nieskończoność ale nie mam ani czasu ani ochoty ich wymieniać gdyż wiem że wy znajdziecie na każdy z nich odpowiedź że gra jest baznadziejna więc to nie ma sensu. Są wakacje i wole je spędzić w inny sposób niż na kłótniach z wami, gdyż wiem że i tak nie zmienicie zdania, poczekam do BF3 i zobaczę wasze reakcje ale coś mi się wydaje że będą takie same jak po BC2 więc nie wiem czy jest w ogóle sens czekać. Nie podoba się wam BC2 to nie grajcie ale nie rozumiem co wy w ogóle robicie na tym forum, przyszliście się pokłócić? Wyjdźcie na miasto i się pokłóćcie z ludźmi na ulicy, dostaniecie w morde i zobaczymy jakimi w tedy będziecie ważniakami...
"Wyjdźcie na miasto i się pokłóćcie z ludźmi na ulicy, dostaniecie w morde i zobaczymy jakimi w tedy będziecie ważniakami..." *FACEPALM*
dobra ja już kończę dyskusje bo zaczynam głupoty pisać, życzę wszystkim miłych wakacji, i mam nadzieje że po wakacjach z niektórymi nie będę się już musiał widzieć...
Nagrodę za grafikę w danym roku niby komu niby mieli dać ???? MoH, CoD MW2 i BC2. Duży wybór mieli :) i tak bym nie wybrał BC2.
ja nie jestem fanboyem i mogę wyśmiać ciebie bo jak zobaczyłem jak mój przyjaciel w to przy mnie gra to myślałem że zwymiotuje na jego telewizor ...
a co mnie obchodzi twoja zalosna opinia ? to ja wysmiac moge ciebie czlowieku zastanow sie. takimi postami to poziomu dyskusji nie podniesiesz.
jedna z najlepszych gier tego typu ( jesli nie najlepsza, bo konkurencja niestety wysiada), a ty pierniczysz takie bzdety. I to juz nie jest nawet moja opinia. Ja tylko cytuje recenzentow ( i przy koazji podzielam ich zdanie), ktorym nie dorastasz do piet.
Duke Nukem był fajną oldschoolową strzelanką z klimatem, ale fakt, do takiego System Shocka 2 czy Thiefa to się nie umywa.
Są i będą nieśmiertelne. Ahh jeszcze ten klimat Fallouta, chyba se zaraz zainstaluje. Zapomnieliście jeszcze dodać: Heroes 2/3, Mortal combat, stare NFS, Twisted Metal, Hard Truck :D i sporo innych
p.s. przypomniał mi się jeszcze Starcraft
Nigdy nie przepadałem za strategiami i turówkami, ale Herosów 3 dobrze kojarzę :) Grałeś może w mało znane, ale moim zdaniem genialne gry: strategię Original War i turowego RPG'a Gorky 17? Jak dla mnie to gry w swoim gatunku idealne, z tak niesamowitym klimatem, że szok.
Original war kojarze, Gorky 17 zresztą też, ale nie grałem w niego. Jeszcze jest Red Alert ;p