Wg mnie bardzo dobra gra akcji, udźwiękowienie bardzo dobre, grafika (no to przecież wszyscy o tym mówią) bardzo dobra, AI też jest na wysokim poziomie.
Miło mnie zaskoczył dubbing dobrze wkomponowany w całość.
Dla fanów strzelanek - musicie mieć
Dla innych lubiących nie tylko strzelanie na ekranie ta pozycja też jest warta uwagi
czyś ty, motyla noga na głowę upadł przecież 1 misja to za mało!
Weź ty lepiej ukończ ta produkcję a później sie wypowiadaj! (ale najpierw odpal sapera);P
Gra jest zajebista, nie jest idealna, ale jest wyrąbista i po stokroć to będę powtarzać!!!!
No to jestem ciekaw, która produkcja wg ciebie jest godna uwagi!
Zamieniam się w słuch! ;]
Ze strzelanek to Far Cry, Half Life 2, Stalker - najlepsze. Ze strzelanek online to CS: Source. Z RPG to Gothic, Fallout, Wiedźmin, Deus Ex. Ze strategii Warcraft 3 i Original War. Turowe - Gorky 17. Horrory - System Shock 2, Amnesia: The Dark Descent. Nie chce mi się dalej wymieniać.
@Battle, Lw25
Nie macie się co z nim kłócić, on i tak nie da sobie przemówić do rozsądku, bo go nie ma. Przeczytajcie sobie kilka jego wypowiedzi z tematu "Straszny szajs", a przekonacie się że to tylko nędzny troll i że nie warto z nim dyskutować, ja straciłem na dyskusje z nim za dużo czasu, i żałuje. A jak wam się nudzi to wejdźcie na jego blog i zobaczcie jakie on tam głupoty pisze. To woła o pomstę do nieba!
Owner2 - zgadzam się co do dubbingu, że jest nędzny, grafa w kampanii niedopracowana (np: nieobracające się koła w czołgu) chodź sam pomysł jest bardzo fajny :). Co tyczy się grafiki to jest ona nieco słabsza od CoD BO ale powód jest chyba oczywisty. Mapa jest wielokrotnie większa, przez co tekstur jest nieporównywalnie więcej. Proste i logiczne.
Czego by nie mówić o BF BC 2 to multi jest stanowczo lepsze zwłaszcza biorąc pod uwagę nazwę a zarazem cel gry. Jak w produkcji DICE celem jest po prostu walka to gra Infinity Ward kieruje się a przynajmniej miała, tajnymi operacjami (tłum. Black Ops) a to się całkowicie i nie podważalnie nie udało. Ja myślałem, że wreszcie w CoD od czasów World at War zmniejszy rozwałkę i postawi bardziej na skill oraz taktykę. Nie stało się tak a wręcz odwrotnie i przez to różnica między noobem a pro gamerem się zmniejszyła.