Jest to wg mnie jedna z najelpszych gier (za tryb dla jednego gracza, jak i tryb wieloosoboswy). Grafika stoi na wysokim poziomie, szczególnie fizyka gry zasługuje na pochwały i co najważniejsze - nie nudzi się.
Aha, no ale co mnie obchodzą Twoje zwierzenia? Tutaj się ocene wystawia, jak się grało, a nie jak ktoś grał.
jestes fanbojem coda, ze takie bezsensowne bzdury tu wypisujesz ?i jeszcze sie rzucasz ? pomysl.
Tak się składa, że Twoja ocena też mnie dużo nie interesuje, poza tym dlaczego piszesz "innych tytułów nie ma ?" - przecież są, sam sporo oceniłem. Pewnie z Ciebie niezły fan CoD'a, a wg CoD jest strasznie lipny jeśli gra się bez kolegów, to gra na camperów, a 90% to dzieci co nawet 12 lat nie mają...
A mnie ta gra nie zachwyca. FPS z dobrą grafiką. I co w niej wyjątkowego - że budynki się niszczą - lol.
taa
jedni zachwalają to inni tamto swoją drogą może trochę przesadziłem co nie zmienia faKtu że nie lubię
BC2 dlaczego pewnie zapytasz?
o to dlaczego ja wolę grać sam ewentualnie na splitscreen
i uważam że net to lipna opcja :(
no to spoko, ale nie ma sensu, abys mowil, ze bc2 to kompletne gowno, bo to, ze nie lubisz gry online, nie oznacza, ze jest slaba. ja nie lubie gier typu fight night online, ale nie mowie, ze jest to szajs, bo niebyloby to zgodne z prawda.
niestety battlefield 3 tez nie bedzie miec opcji splitscreen :(