Mam nabite w grze 165godzin i wszystkie klasy na maksa odblokowane ale najlepiej gra mi się Szturmowcem
jakies 180 h, 42 ranga jesli dobrze pamietam. Wszystko odblokowane. 6 gunow z platynowa gwiazda ( PP-2000 - ponad 2500 fragow, XM8 mini - jakies 3500, M95 - jakies 3000 fragow, M65 - 1500... reszty nie pamietam ).
Najlepiej gram Enginieerem i snajperem. Moj rekord to prawie 60 fragow bez bycia zabitym. W bc1 rekord ten wynosil tylko 47 - akurat to dobrze pamietam :)) Oczywiscie wszystko na Hardkorze, bo na normalnym trybie taki wynik jest malo prawdopodobny. Ogolnie gram tylko na Hardkorze, bo normalny tryb moim zdaniem odbiega od rzeczywistosci.
Jesli grasz na ps3 i czesto w jednej rundzie dostawales heady z M95 albo XM8 mini, to moze grales ze mna :))) Jak sobie przypomne ile dostalem wiadomosci od wkurzonych graczy :))) A wcale nie kampilem.
Skill level: 200 / punkty na minute : ok. 210
Podaj wszystko, to bedzie ciekawiej.
"Jesli grasz na ps3 i czesto w jednej rundzie dostawales heady z M95 albo XM8 mini, to moze grales ze mna" wiesz jaka jest szansa że akurat ty mnie zabijałeś.
Jeden na kilka milionów (liczba sprzedanych egzemplarzy)
TAK GRAM NA PS3