PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605874}
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12510
Battlefield: Bad Company 2
powrót do forum gry Battlefield: Bad Company 2

Mam nabite w grze 165godzin i wszystkie klasy na maksa odblokowane ale najlepiej gra mi się Szturmowcem

ocenił(a) grę na 10
szymas93

jakies 180 h, 42 ranga jesli dobrze pamietam. Wszystko odblokowane. 6 gunow z platynowa gwiazda ( PP-2000 - ponad 2500 fragow, XM8 mini - jakies 3500, M95 - jakies 3000 fragow, M65 - 1500... reszty nie pamietam ).

Najlepiej gram Enginieerem i snajperem. Moj rekord to prawie 60 fragow bez bycia zabitym. W bc1 rekord ten wynosil tylko 47 - akurat to dobrze pamietam :)) Oczywiscie wszystko na Hardkorze, bo na normalnym trybie taki wynik jest malo prawdopodobny. Ogolnie gram tylko na Hardkorze, bo normalny tryb moim zdaniem odbiega od rzeczywistosci.

Jesli grasz na ps3 i czesto w jednej rundzie dostawales heady z M95 albo XM8 mini, to moze grales ze mna :))) Jak sobie przypomne ile dostalem wiadomosci od wkurzonych graczy :))) A wcale nie kampilem.

Skill level: 200 / punkty na minute : ok. 210

Podaj wszystko, to bedzie ciekawiej.

damian_filmweb

"Jesli grasz na ps3 i czesto w jednej rundzie dostawales heady z M95 albo XM8 mini, to moze grales ze mna" wiesz jaka jest szansa że akurat ty mnie zabijałeś.
Jeden na kilka milionów (liczba sprzedanych egzemplarzy)
TAK GRAM NA PS3

ocenił(a) grę na 10
szymas93

... to byl zart :)) fajnie, ze skumales.

szymas93

Mi też najlepiej szturmowcem. Jednak czasami wolę przykampić....medykiem!! :P Lecą nooby jak mogą.