PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605874}
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12509
Battlefield: Bad Company 2
powrót do forum gry Battlefield: Bad Company 2

uwaga!!!

ocenił(a) grę na 10

ludzie na tym forum grasuje troll i prowokator owner2. ten chory psychicznie czlowiek
postanowil trollowac i prowokowac swoimi prostackimi wypowiedziami tak dlugo, az jego
temat osiagnie 1000 postow. Nie dajcie mu spelnic tego marzenia :))) nie zasluzyl :)))

damian_filmweb

Nie słuchajcie tego prostaka. To bezczelny kłamca do czego sam się przyznał, a mój temat jest w 100% obiektywną recenzją nie mająca nic wspólnego z trollowaniem.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

tak przyznaje sie do oklamania prostaka, trolla i prowokatora do czego sam sie przyznal !!!! dziekuje za uwage :)))

damian_filmweb

Każdy ma cie w dupie.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

doskonale wiesz, ze to ciebie kazdy ma w dupie ty zalosny prostaku, wiec nie klam. miej na tyle godnosci i nie kompromituj sie juz tak.

damian_filmweb

Marnie próbujesz mnie poniżyć, ale prawda w oczy kole, każdy ma cie w dupie prostaku i chamie.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hahaha nie wiem w co ty wierzysz 12 letni przyglupie, ale kazdy kto ma troche oleju w glowie odrazu zauwazy, ze jestes glupim prostakiem, trollem, prowokatorem ( do czego sie przyznales) a na dodatek teraz zwyczajnie klamiesz. juz mi sie nie chce tracic czasu na takie scierwo jakim ty jestes, wiec nie bede tracil czasu na ciebie i nie denerwuj sie, bo to ze jestes nienormalny to raczej choroba :)))

damian_filmweb

Już wystarczająco dużo czasu zmarnowałeś na odpisywanie mi debilu, za co dziękuję :)))))))

ocenił(a) grę na 10
0wner2

wiem, ze nazywasz sie Debil. juz to mowiles. Moj czas masz gratis. nie mialem co robic, wiec rozniez dziekuje prostaczku :)

damian_filmweb

To weź jeszcze po odpisuj w moim temacie.

ocenił(a) grę na 6
damian_filmweb

Kurcze i sam sobie zaprzeczyłeś zakładając taki temat. Co za koleś.

ocenił(a) grę na 10
helsinger

tak, a gdzie zaprzeczylem ? wybacz, bo nie rozumiem twojej filozofi koles.

ocenił(a) grę na 6
damian_filmweb

" ... Nie dajcie mu spelnic tego marzenia :))) nie zasluzyl :))) "

Zakładając taki tema tak jakby na jego cześć to tym bardziej go prowokujesz.Zdajesz sobie z tego sprawę.
Czy ja zwykle trzeba tobie narysować kredkami.

ocenił(a) grę na 10
helsinger

co z tego, ze go prowokuje ? koles pomysl. tu chodzi o jego temat, a tam juz niczego nie pisze i zachecam innych zeby tez tego nie robili. to, ze bedzie tam gadal sam ze soba to juz inna bajka, wiec jesli nie potrafisz logicznie myslec, to moze nie pierdziel, ze ktos inny tego nie umie. ¨

Ps fajnie, ze moglem ci wytlumaczyc.

ocenił(a) grę na 6
damian_filmweb

Żyjesz w świecie własnych złudzeń.

Ciskasz mu o trollstwo a sam nie zachowujesz się lepiej.Oczerniając innych nie uzyskasz nic poza odezwą i w ten oto sposób koło się zamyka.
A tak przy okazji, zakładając temat i oczerniać tam kogoś i nazywać trollem - takie zachowanie zasługuje na pogardę.

ocenił(a) grę na 10
helsinger

hehe nie wiem co dzisaj piles koles, ale lepiej nie rob tego wiecej. Faktycznie gadajac z tym trollem tez sie osmieszylem, ale przynajmniej nikt nie bedzie bral tego kolesia na serio, jego opini i tych wszystkich bzdur jakie tam wypisal.

ja nie oczerniam tu nikogo poza tym trollem, ktory powinien byc juz dawno zbanowany i jak sie sam domyslasz redakcji nie oplaca sie banowac takich ludzi, wiec czasami nie ma wyjscia i trzeba publicznie osmieszyc danego trolla zakladajac nowy temat. Pewne rzeczy juz chyba powinienes rozumiec, bo na fw od wczoraj nie jestes. I nie bron tego kolesia, bo sam sie nie zachowujesz lepiej.

ocenił(a) grę na 6
damian_filmweb

Ja nikogo nie bronie, a do własnego zdania ma dosłownie każdy - ja,ty,0wner2 i każdy inny zarejestrowany.
Jeśli mieli by banować każdego to faktycznie na FW nie pozostał by chyba nikt.

Nikt nie jest doskonały bo tak jest skonstruowany ten świat w którym wszyscy żyjemy.Sam czasem mam normalne rozmowy by potem trafić na jakiegoś ...
tu pominę te kwestie.

ocenił(a) grę na 10
helsinger

pewnie, ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania i ja nie bronie ownerowi pisanie, ze bc2 to slaba gra. jednak on nie jest w stanie podac sensownych argumentow i pisze to jedynie w celu prowokacji ( do czego sie sam przyznal ). Bluzgal na prawo i lewo, bo ktos napisal, ze sie z nim nie zgada, wiec takie sa efekty.

damian_filmweb

Podałem sensowne argumenty: brzydka grafika, nudne multi, żałosna kampania, brak klimatu.

0wner2

Jak będzie już 3 część i to samo napiszesz to człowieku lepiej się nie kompromituj bo wszyscy ciebie zadepczą jak małego robaka
w sumie to nim jesteś...

jason86

W trójce będzie ładna grafika, co do reszty nie wiadomo. Wszyscy mnie zadepczą jak małego robaka? Ale w sensie kto? Motłoch jarający się Battlefieldem?

ocenił(a) grę na 10
0wner2

to maja byc argumenty ? te rzeczy, ktore stanowia o jakosci tego produktu ? i powiedz jak ludzie maja traktowac cie na serio ?

damian_filmweb

Haha, a co niby może być argumentem w kwestii gier? Weź do reki dowolny egzemplarz CD-Action i przeczytaj dowolną recenzję, tam masz plusy i minusy, będące identycznymi argumentami co ja podaję.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

haahh ty czytasz CD - Action ? chlopie to gazeta dla gowniarzy ponizej 12 roku zycia. recenzje i teksty sa na tak zenujaco niskim poziomie, ze szkoda gadac. kup sobie takie neo plus, albo psx extreme.

tyle, ze nawet cd action nie minusuje gry za jej plusy. pomysl. jak mozna jechac po grafice skoro jest dobra ? twoje argumenty sa smiechu warte i tyle.

damian_filmweb

Hahaha, ale idiota, teraz to już to potwierdziłeś stuprocentowo. CD Action to JEDYNE znaczące cokolwiek pismo o grach na polskim rynku, a neo plusy i psx extreme to są GÓWNA z żałosnymi pseudo zabawnymi recenzjami i ogólnie żenująco niskim poziomem dla idiotów konsolowców. Poza tym co mnie obchodzą gry konsolowe, jak na te maszynki dla idiotów wychodzi sam chłam?

ocenił(a) grę na 10
0wner2

HAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH

ty ciemniaku. kazdy kto prezentuje jakis poziom powie ci, ze cd action to zenada. Ale ty tego nie zauwazysz. bo pisza tam na twoim poziomie - prostaczka :)))

konsole to maszynki dla idiotow ?? hahahahha kolejna zalosna kompromitacja :)) jestes zalosny koles.

damian_filmweb

Każdy ci napisze, że CD Action to najlepsze pismo o grach w Polsce, ma najlepsze artykuły, najlepsze recenzje, najwięcej kontaktów, dodaje najlepsze gry no i jest z zajebistego Wrocławia, więc idioto przestań się kompromitować.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

chyba jestes nienormalny, ale jak widac to twoj poziom - ZNAFCY :)) hahahhahhahah zenada.

damian_filmweb

Ty się bez przerwy kompromitujesz, lubisz najgorsze rzeczy i chłam, ja mam wysokie wymagania i byle szajs mnie nie zadowala.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

haha dobre. najlepsze pismo neoplus, najlepsza konsola ps3, jedna z najlepszych obecnie gier fps bc2 - masz racje sam chlam. haahaha

damian_filmweb

Hahaha, wymieniłeś 3 największe gówna, no ale co się dziwić, takie bezguście.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hahahh to, ze nie stac cie na ps3 i grasz na najnizszych detalach na swoim starym szrocie nie oznacze, ze ps3 i bc2 to gowno :))) a neoplusa nie czytasz, bo to zbyt wygorowane pismo jak na takiego prostaczka :))))

fakty mowia same za siebie, a ty w dalszym ciagu sie osmieszasz :)) fanie. dopisz sie na swoja liste, bo znowu cie rozwalilem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 10
0wner2

bla bla bla. to jak sie w koncu nazywasz ? debil, balwan czy skur#y#yn ?? naprawde nie wiem jak sie do ciebie zwracac :)))

widze, ze zwieracze znow ci puscily i kolejne gacie do wymiany :)))

xbox jest najtanszy pewnie ta najgorsza, stara wersja, wiec nie moze i go masz :))) a twoj stary szrot zwany komputerem, to juz czas wymienic :))

damian_filmweb

Xboxa mam takiego co w dniu premiery kosztował 1100 zł, nie jest to ten najtańszy. A mój zajebisty komp był kupowany rok temu cioto i jest tak dobry, że możesz sobie o nim pomarzyć. Wracaj do swego nędznego PS3 grać w gówniane gierki z żałosną grafiką.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hahahahha twoj xbox kosztowal max 200 zl. A twoj komputer...tzn. stary szrot to megagowno skoro nie widzisz dobrej grafiki jaka ma bc2. Szkoda, ze nie stac cie na pozadny sprzet. Wtedy moze bys docenil dobre gry. I masz racje. O takim starym szrocie moge jedynie pomazyc:)))

damian_filmweb

Hahahahha ty lepiej wiesz ile dałem za swój sprzęt. Niezły z ciebie popie rdol, ale rozumiem, kompleksy trzeba leczyć, chciałbyś sobie pograć w gierki na PC, ale musisz się męczyć na najtańszym modelu PS3, który dostałeś na komunię, gdzie BC2 ma jeszcze gorsza grafikę niż na PC. Hehe, co za nieudacznik i zazdrośnik.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hahahahahahh ty kretynie. to wlasnie ja udowadniam ci jakie masz kompleksy i wpadasz w nie odrazu gdy ktos wspomni, ze twoj sprzet jest gowno warty. Jakim trzeba byc cepem zeby sie tego nie domyslic.

PS. jednak twoj sprzet do gowno co dajesz jasno do zrozumienia piszac, ze dobre gry maja slaba grafike. Albo jestes nienormalny.

damian_filmweb

Ty jesteś chory psychicznie bo masz jakieś krzywe jazdy i wymyślasz kompletnie oderwane od rzeczywistości insynuacje dot. mojego rzekomo słabego sprzętu, które nie mają żadnego sensu. Mam kompa, który ciśnie Crysisa 2 na max detalach w DX11 i twierdzisz, że BC2 by nie poszło? Idzie i ma gównianą grafikę, ja to mogę zobaczyć w każdej chwili jak na kompie wygląda BC2 w max detalach, a ty co najwyżej na swych żałosnym PS3, na którym grafika jest brzydsza jeszcze bardziej haha.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

haha i w dalszym ciagu pokazujesz jakim jestes jeszcze zakompleksionym gowniarzem. ty nie mozesz miec wiecej niz 15 lat - to jest nierealne, bo jeszcze nie spodkalem kogos z tak zrytym garem. A skad mam wg wiedziec, ze taki cep jak ty wg gral w jakakolwiek z gier ktore tu wymieniasz ? klamiesz na swoim blogu to tutaj pewnie tez :))))

i nie denerwuj sie tak znowu :))))

damian_filmweb

Zrobić zdjęcie pudełek i płyt ze swoim nickiem?

ocenił(a) grę na 10
0wner2

jak chcesz. wtedy wyjdzie na jaw prawda: czy masz starego szrota, czy jednak cos nie tak z glowa :)))

damian_filmweb

Heloooł debiluuu, co mają wspólnego pudełka z grami z jakością mojego komputera?

ocenił(a) grę na 10
0wner2

mialem kretynie na mysli pudelka po twoim super sprzecie :((( mysl troche....

damian_filmweb

Ciekawe skąd ci wezmę pudełko po kompie? Już dawno wywalone. Mogę ci zrobić zdjęcie kartki z podzespołami i pudełka z jakimiś pierdołami od płyty głównej, ale to potem bo teraz mi się nie chce.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

to fajnie.

damian_filmweb

Ktokolwiek jeszcze uważa idiotę 0wnera2 za kogoś poczytalnego, niech sprawdzi jego yyynteligentne wypowiedzi na forum Duke Nukem Forever. Tutaj jeździ po BC2 głównie za grafikę, a tymczasem przy DNF pisze, że grafika jest słaba ale to nieważne, bo jakość grafy się nie liczy. A jak ktoś mu wypomniał marniutkie oceny, jakie gra dostała w prasie, to odpisał coś w stylu (dokładnie nie pamiętam, ale nie bd sprawdzał, bo szkoda mi na takiego imbecyla tracić czas) "coś się podniecasz ocenami debilów którzy patrzą tylko na grafikę".

I to wszystko co możemy powiedzieć, o tym fanboy'a Wiedźmina i Wybitnego G*wna czyli Sucker Punch.

Hayes

No bo takie są fakty, DNF ma słabą grafikę, ale za to miodną kampanię, urozmaiconą, oryginalną, klimatyczną i zabawną, a do tego prymitywne, aczkolwiek zajebiste i dające mnóstwo funu multi. BC2 nie dość, że ma słabą grafikę to jeszcze wszystko inne równie słabe, a multi co najwyżej niezłe. DNF to gra o wiele lepsza. Wiedźmin to jedna z najlepszych powieści we wszechświecie, gra to jeden z najlepszych RPG'ów, a Sucker Punch to dzieło wybitne, nie dla prostaków o ciasnych umysłach.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

he he he... aż żal to czytać bo wymiotować się chce.

salamandra95pl

Jak się nie znasz to twój problem.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

Owner masz super argumenty co o swoich odczuć po BC2 :D
Kiepska grafika? Jak w mordę strzelił jest świetna!
Jedna z najładniejszych graficznie gier które do tej pory się ukazały, biorąc pod uwagę wszystkie aspekty gry.
Więc twoje argumenty są warte tyle co nic. Zaprzeczasz czemuś co jest ustalone. Tak jakbyś oświecić świat, że 2+2 to jednak 5.
Poza tym, grafika nie jest najważniejsza. Jest drugą najważniejszą rzeczą. Bo teraz 8-bitowców już nie robimy tak?