Jak dla mnie słaba, to jest to samo i nawet wygląda tak samo jak BF3, tzw. "fanboje BF" zawsze wjeżdżali na CODa że to jest ciągle to samo ale BF4 od swojego poprzednika też się nie różni.
W tej grze niepotrzebne są rewolucje. Zmiany, które wprowadzili, są jak najbardziej na plus, a ja, jako długoletni fan tej serii, czuję się jak najbardziej usatysfakcjonowany. Gdybym w tym momencie miał wystawić ocenę, byłoby to 9/10.
Mi BF3 nie przypadł aż tak bardzo do gustu, więc 4 tak samo choć bardzo lubiłem BF BC2 i dodatek Vietnam, przegrałem w nie wiele godzin.
Do tej pory grałem na PS3. Po przerzuceniu na PC (kupiłem nowy! :) ) pobrałem betę Battlefielda 4. I według mnie jest świetnie! :) Tylko ciężko mi się wbić na serwery, oprócz jednego niemieckiego. Musiałem niestety obniżyć detale w celu zwiększenia płynności. Mój PC spełnia wymagania rekomendowane, ale gra jeszcze nie jest dobrze zoptymalizowana. Mimo wszystko, jak na razie... pozytywnie.
ps. Może mi ktoś powiedzieć jak kogoś szybko za**bać nożem? Od 2 lat grałem tylko na konsoli, więc ciężko mi ogarnąć sterowanie na klawiaturze. :P