PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661405}
7,4 8,4 tys. ocen
7,4 10 1 8378
Battlefield 4
powrót do forum gry Battlefield 4

BETA

ocenił(a) grę na 2

Jak wrażenia?

STAMiNA

Jak dla mnie słaba, to jest to samo i nawet wygląda tak samo jak BF3, tzw. "fanboje BF" zawsze wjeżdżali na CODa że to jest ciągle to samo ale BF4 od swojego poprzednika też się nie różni.

użytkownik usunięty
Maciek1357

W tej grze niepotrzebne są rewolucje. Zmiany, które wprowadzili, są jak najbardziej na plus, a ja, jako długoletni fan tej serii, czuję się jak najbardziej usatysfakcjonowany. Gdybym w tym momencie miał wystawić ocenę, byłoby to 9/10.

użytkownik usunięty
STAMiNA

Jak dla mnie gra świetna. Trudno przyczepić się do czegokolwiek.

Mi BF3 nie przypadł aż tak bardzo do gustu, więc 4 tak samo choć bardzo lubiłem BF BC2 i dodatek Vietnam, przegrałem w nie wiele godzin.

ocenił(a) grę na 2
STAMiNA

Ja nawet odpalić nie mogę bo wyskakuje jakiś błąd DirectX'a.

użytkownik usunięty
STAMiNA

Do tej pory grałem na PS3. Po przerzuceniu na PC (kupiłem nowy! :) ) pobrałem betę Battlefielda 4. I według mnie jest świetnie! :) Tylko ciężko mi się wbić na serwery, oprócz jednego niemieckiego. Musiałem niestety obniżyć detale w celu zwiększenia płynności. Mój PC spełnia wymagania rekomendowane, ale gra jeszcze nie jest dobrze zoptymalizowana. Mimo wszystko, jak na razie... pozytywnie.
ps. Może mi ktoś powiedzieć jak kogoś szybko za**bać nożem? Od 2 lat grałem tylko na konsoli, więc ciężko mi ogarnąć sterowanie na klawiaturze. :P

Nóż jest na "F", trzeba zajść kogoś od tyłu, żeby załatwić go na miejscu.

użytkownik usunięty
JLight777

Dzięki wielkie! :) Bo robię czasami niepotrzebny hałas strzelając z broni.

Niektóre bronie da się zaopatrzyć w tłumik. :)

użytkownik usunięty
JLight777

Najpierw trzeba go odblokować, a zanim to nastąpi... :D

STAMiNA

Na początku miałem straszne problemy z płynnością gry. Pomogło ściągnięcie nowych sterowników beta do karty graficznej.
Gra faktycznie na pierwszy rzut oka przypomina ulepszoną wersję "trójki". Co znaczy, że jest ulepszeniem bardzo dobrej gry, czyli sama też jest więcej niż bardzo dobra. ;)