Nie wiem czemu wszyscy mówią że to Battlefield 3+. Kurde wystarczy popatrzeć na różnice w
silniku: lepsze oświetlenie, wyższej jakości tekstury, niesamowite efekty cząteczkowe(sam
wybuch jest piękny wg mnie), świetne animacje twarzy, teselacja, dużo ładniejsza woda niż w
przypadku FB2 z wyraźną interakcją żołnierzy w nią wbiegających. A co do rozgrywki to widać, że
jest szybsza niż w przypadku BF3(a tam kampania mnie urzekła). Czepiacie się a to dopiero Alpha
była. POczekajmy na E3 -ma być gameplay z multi w tedy zobaczymy.
A to wszystko na PS4! :) Nie wierzę, że moje PS3 ogarnie to wszystko co wymieniłeś.
Po 1 to to co napisał kolega wyżej. Po drugie co z tego, że nowe efekty i grafika jak fabuła ta sama. Ja osobiście wolę poczekać na grę 5 lat i mieć innowację, ciekawą fabułę z nowymi rozwiązaniami i wiarygodne postacie niż mieć gre co rok dwa jak w przypadku BF czy COD i mieć to samo z inną grafiką i efektami bo fabuła wygląda tak samo:
wojna -> misja operacyjna -> skradanka -> duża bitwa -> repeat.
Czasami w odwrotnej kolejności. Ile można?
Prawda, sam osobiście bym wolał żeby troszkę poczekali z tym BF-em trochę czasu i żeby dopracowali go w pełni(bez DLC i miliona patchy) lub żeby stworzyli nowego battlefielda w fabule z WW2. Dużo osób mówi iż w BF najważniejszy jest MP, również tak uważąm ale jeśli nie mają dużo do zmieniania w tymże trybie to może tym razem porządnie się wezmą za kampanię. Po tym BF-ie mogliby dać sobie spokój na parę lat a potem wejść z hukiem, tak jak to było w przypadku BF3.