PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661405}
7,4 8,4 tys. ocen
7,4 10 1 8355
Battlefield 4
powrót do forum gry Battlefield 4

Geniaaaalny pokaz...brak słów czekam na wiecej! :D

castaway08

zdecydowanie rozwalili system (a raczej wieżowiec) :)

Daroo_3

mam nadzieje ze to nie była jedynie "pokazówka" :)

castaway08

właśnie się troszkę tego obawiam, ale jestem pozytywnej myśli! ;)

Daroo_3

odbiegając od tematu EA ogólnie mocno średnio... Strasznie słabe prezentacje gier sportowych, chociaz realizm w NBA wygląda zachęcająco. Zobaczymy zaraz czy jak rok temu Ubi zrobi dobry pokaz :)

castaway08

Prezentacja MP strasznie wyreżyserowana, umiałem się niezłe :D Szczególnie rozwaliło mnie ujęcie kamery na innych graczy, gdzie jeden strzelał ze snajperki w niebo, a drugi walił z RPG do muru. I ta niesamowita drużyna 5 nieśmiertelnych, która zabija dziesiątki przeciwników palcem nie kiwając (np. na ost. piętrze wieżowca) ;). Tak naprawdę z całym tym systemem dowódcy drużyny to jakaś bujda i skok na kasę, ponieważ co jedynie robili to darli się na całą sale konferencyjną.

Owszem ciekawie będzie z takimi event'ami podczas gry, lecz to jedynie skrypty, które się znudzą po 10h spędzonych w MP

Pożyjemy zobaczymy...

castaway08

Na mnie pokaz zrobił olbrzymie wrażenie. Jedynie ten dowódca niepotrzebnie wciśnięty bo wątpię by ktoś w słuchał kiedy gra wejdzie do obiegu.

castaway08

Znowu wyjdzie CoD - berek udający symulator. Pffff, nawet jako FPS BF3 jest dość przeciętne - pewnie dowalą też tony DLCścierwa

Gazpacho

Oczywiście - Chińska nawałnica (genialne tłumaczenie - ang. china rising) ma ponoć kosztować 80 złotych, tj połowa bf4 - a dadzą 4 mapy i może kilka nieśmiertelników. Gra robi wrażenie ze względu na ogromne możliwości, ale robienie znowu takiej chjni z premium, jak w bf3, nie wyjdzie tej grze na dobre - przynajmniej ja tego nie kupię.