PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661405}
7,4 8,4 tys. ocen
7,4 10 1 8355
Battlefield 4
powrót do forum gry Battlefield 4
hr_dooku

A skąd wiesz, że bezmyślną? Już grałeś?

Piotrek4

Grałem we wszystkie Battlefieldy. Myślisz że coś się zmieni prócz rozgrywki?

hr_dooku

Kto marnuje grafikę? Wykorzystanie do maximum potencjału silników frostbite 3 nie nazwałabym marnowaniem tylko wykorzystaniem potencjału.

---

Akurat w podstawowej rozgrywce zmian będzie niewiele jeżeli chodzi o singiel, w multipl. natomiast zmian jest od groma. Na lepsze.
Bezmyślnymi strzelankami są m.in Unreal Tournament i Quake, gdzie grafika może ograniczać się do olbrzymich pikseli.

hr_dooku

Jakbyś grał to byś wiedział, że we wszystkich Battlefieldach liczy sie zespół i taktyka. Dobry szóstka w zespole współpracująca ze sobą jest w stanie przesądzić o wszystkim, nawet jeśli reszta gra tylko pod siebie.

A więc albo nie grałeś, albo grę mocno taktyczną nazywasz bezmyślną strzelanką co jest nonsensem.

Piotrek4

A o co w tej grze chodzi? Strzela się, jest łubudubu, bach, bziuum, paf i koniec.

hr_dooku

Ciekawe efekty. Zapomniałeś jeszcze o piz d i jeb.

Piotrek4

Jeżeli dla Ciebie w Battlefieldach liczy się zespół i taktyka to nie grałeś w SWATA, Rainbow Six'y, ARME II lub III

Tam masz zespół i taktykę, pozdro :)

AVVOL

Grałem w SWATA i w Rainbow. Six. Do tej drugiej napisałem recenzje na Filmweb, a także nagrałem wszystkie misje na Youtube.

Oczywiście, że w takie Rainbow taktyka to już jest prawdziwa MOC. Ale w Battlefiedzie też jest dość mocno istotna. Owszem, może ciut mniej ważna i rozbudowana, ale ciągle bardzo ważna. A uż. hr_dooku sugeruje, że to jakaś prostacka strzelanka.

Piotrek4

Prostacka strzelanka to to nie jest, zgodzę się ale myślę, że chociażby w PlanetSide 2 zgranie jest ważniejsze choć mechanika gry jest taka sama.

ocenił(a) grę na 8
hr_dooku

Widać twoje rozeznanie w tej kwestii, zanim zaczniesz pisać takie głupoty to może ruszysz swoim malutkim mózgiem i poczytasz troszeczkę o silniku frostbite 3 ? Dowiedział by się że ten silnik będzie wykorzystany w bardzo wielu różnych tytułach, od wyścigówek do strategii.

"OMG ale mnie tacy ludzie denerwują"

Sorry że tak ostro, ale się denerwuje jak widzę takie głupoty.