Kto marnuje grafikę? Wykorzystanie do maximum potencjału silników frostbite 3 nie nazwałabym marnowaniem tylko wykorzystaniem potencjału.
---
Akurat w podstawowej rozgrywce zmian będzie niewiele jeżeli chodzi o singiel, w multipl. natomiast zmian jest od groma. Na lepsze.
Bezmyślnymi strzelankami są m.in Unreal Tournament i Quake, gdzie grafika może ograniczać się do olbrzymich pikseli.
Jakbyś grał to byś wiedział, że we wszystkich Battlefieldach liczy sie zespół i taktyka. Dobry szóstka w zespole współpracująca ze sobą jest w stanie przesądzić o wszystkim, nawet jeśli reszta gra tylko pod siebie.
A więc albo nie grałeś, albo grę mocno taktyczną nazywasz bezmyślną strzelanką co jest nonsensem.
Jeżeli dla Ciebie w Battlefieldach liczy się zespół i taktyka to nie grałeś w SWATA, Rainbow Six'y, ARME II lub III
Tam masz zespół i taktykę, pozdro :)
Grałem w SWATA i w Rainbow. Six. Do tej drugiej napisałem recenzje na Filmweb, a także nagrałem wszystkie misje na Youtube.
Oczywiście, że w takie Rainbow taktyka to już jest prawdziwa MOC. Ale w Battlefiedzie też jest dość mocno istotna. Owszem, może ciut mniej ważna i rozbudowana, ale ciągle bardzo ważna. A uż. hr_dooku sugeruje, że to jakaś prostacka strzelanka.
Prostacka strzelanka to to nie jest, zgodzę się ale myślę, że chociażby w PlanetSide 2 zgranie jest ważniejsze choć mechanika gry jest taka sama.
Widać twoje rozeznanie w tej kwestii, zanim zaczniesz pisać takie głupoty to może ruszysz swoim malutkim mózgiem i poczytasz troszeczkę o silniku frostbite 3 ? Dowiedział by się że ten silnik będzie wykorzystany w bardzo wielu różnych tytułach, od wyścigówek do strategii.
"OMG ale mnie tacy ludzie denerwują"
Sorry że tak ostro, ale się denerwuje jak widzę takie głupoty.