PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661405}
7,4 8,3 tys. ocen
7,4 10 1 8343
Battlefield 4
powrót do forum gry Battlefield 4

Mnogość sytuacji, możliwości akcji, oraz dynamicznie zmieniające się otoczenie adekwatnie do poczynań żołnierzy jest niesamowite !

Good Game All

ocenił(a) grę na 1
UPADLY_WIDZ

Totalnie się nie zgadzam. Potwornie wturna gra, tocząca stare schematy. Nudna - żywcem przekalkowana z poprzedniej części i serii COD.

ocenił(a) grę na 10
bartek18016

No a jak ma być inaczej ta gra prowadzona ? Może mają zamiast broni patykami sie rzucać ? Co można zmienić w strzelance ??? Puzle z tego mieli zrobić ?

ocenił(a) grę na 7
UPADLY_WIDZ

Dla mnie królem wciaż jest Counter-Strike, chodz nie juz staruszek 1.6, a GO :P

ocenił(a) grę na 10
Kaziuuu

Owszem masz racje, tylko do "cs go" trzeba miec dobraj jakości połączenie internetowe, no i trafić na dobry serwer wtedy to jest gra...

użytkownik usunięty
bartek18016

masz pusty łeb

bartek18016

Wturna bartek? Ile ty masz lat, że popełniasz taki błąd ortograficzny i czy w ogóle w nią grałeś? Jest zbugowana, ale wtórna?

ocenił(a) grę na 1
Iablko

Oczywiście, za taki błąd ortograficzny powinien dostać srogie lanie, ubolewam nad tym i przepraszam. Tak, grałem w tę grę i o ile ostatnie części COD nie były niespodzianką dla mnie (ten sam, odgrzewany kotlet, nafaszerowany animacjami z przestarzałego silnika), o tyle BF4 mnie zawiódł. Nie było (poza grafiką - choć tutaj też bym się spierał) oprócz grafiki niczego co by wyróżniało to "coś" z tła. Inaczej prowadzona? Co to w ogóle za pytanie?

ocenił(a) grę na 9
bartek18016

Słaby ten twój troll. ;C

ocenił(a) grę na 1
DeGreZet

To jest moja opinia ;), w pewien sposób uzasadniłem. Podsumowując - twój troll większy :C

ocenił(a) grę na 9
bartek18016

Wow....
Myślałem, że sobie żartujesz, ale jak widać mam do czynienia z kimś upośledzonym, więc wybaczam.

Jestem na 100% pewien, że grałeś tylko w kampanię(która jest średnich lotów) bo nie masz dostępu do multi z tego twojego pirata.
Nie dość, że idiota to jeszcze biedak i złodziej.

ocenił(a) grę na 1
DeGreZet

Tak, grałem tylko w kampanię. Kwestię piracenia, biedaków itd. pozwolę sobie przemiliczeć, dlaczego? Bo jesteś debilem. Tfu! Miało być "idiotą".

ocenił(a) grę na 9
bartek18016

Bf to gra stworzona dla multi, kampania to tylko dodatek, żeby piraci się za bardzo nie obrazili.

Jeżeli źle oceniasz grę po tym jak sobie ją ukradłeś i do tego zagrałeś w 10% zawartości to jesteś marną osobą.

ocenił(a) grę na 7
DeGreZet

No cóż - ja akurat gry (oczywiście na PC sobie a synowi na PS4) kupuję tylko w wersjach oryginalnych (piracę filmy, choć jestem "uczciwym złodziejem" i jeśli coś zaliczy ode mnie od ośmiu gwiazdek w górę - kupuję oryginał DVD lub BD w zależności od wartości plastycznych/wizualnych filmu)...Tym niemniej tryb multi w ogóle do mnie nie przemawia - ot durne bieganie po mapie i strzelanie na oślep, kto szybciej trafi...O wartości gry świadczy dla mnie pomyslowa i dobrze wykonana kampania w trybie singe - ostatni majstersztyk to Far cry 3 a niedawno b. dobry Wolfenstein...Z niecierpliwością czekam na Far cry 4.