Mnogość sytuacji, możliwości akcji, oraz dynamicznie zmieniające się otoczenie adekwatnie do poczynań żołnierzy jest niesamowite !
Good Game All
Totalnie się nie zgadzam. Potwornie wturna gra, tocząca stare schematy. Nudna - żywcem przekalkowana z poprzedniej części i serii COD.
No a jak ma być inaczej ta gra prowadzona ? Może mają zamiast broni patykami sie rzucać ? Co można zmienić w strzelance ??? Puzle z tego mieli zrobić ?
Owszem masz racje, tylko do "cs go" trzeba miec dobraj jakości połączenie internetowe, no i trafić na dobry serwer wtedy to jest gra...
Wturna bartek? Ile ty masz lat, że popełniasz taki błąd ortograficzny i czy w ogóle w nią grałeś? Jest zbugowana, ale wtórna?
Oczywiście, za taki błąd ortograficzny powinien dostać srogie lanie, ubolewam nad tym i przepraszam. Tak, grałem w tę grę i o ile ostatnie części COD nie były niespodzianką dla mnie (ten sam, odgrzewany kotlet, nafaszerowany animacjami z przestarzałego silnika), o tyle BF4 mnie zawiódł. Nie było (poza grafiką - choć tutaj też bym się spierał) oprócz grafiki niczego co by wyróżniało to "coś" z tła. Inaczej prowadzona? Co to w ogóle za pytanie?
To jest moja opinia ;), w pewien sposób uzasadniłem. Podsumowując - twój troll większy :C
Wow....
Myślałem, że sobie żartujesz, ale jak widać mam do czynienia z kimś upośledzonym, więc wybaczam.
Jestem na 100% pewien, że grałeś tylko w kampanię(która jest średnich lotów) bo nie masz dostępu do multi z tego twojego pirata.
Nie dość, że idiota to jeszcze biedak i złodziej.
Tak, grałem tylko w kampanię. Kwestię piracenia, biedaków itd. pozwolę sobie przemiliczeć, dlaczego? Bo jesteś debilem. Tfu! Miało być "idiotą".
Bf to gra stworzona dla multi, kampania to tylko dodatek, żeby piraci się za bardzo nie obrazili.
Jeżeli źle oceniasz grę po tym jak sobie ją ukradłeś i do tego zagrałeś w 10% zawartości to jesteś marną osobą.
No cóż - ja akurat gry (oczywiście na PC sobie a synowi na PS4) kupuję tylko w wersjach oryginalnych (piracę filmy, choć jestem "uczciwym złodziejem" i jeśli coś zaliczy ode mnie od ośmiu gwiazdek w górę - kupuję oryginał DVD lub BD w zależności od wartości plastycznych/wizualnych filmu)...Tym niemniej tryb multi w ogóle do mnie nie przemawia - ot durne bieganie po mapie i strzelanie na oślep, kto szybciej trafi...O wartości gry świadczy dla mnie pomyslowa i dobrze wykonana kampania w trybie singe - ostatni majstersztyk to Far cry 3 a niedawno b. dobry Wolfenstein...Z niecierpliwością czekam na Far cry 4.