PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608596}
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5444
BioShock 2
powrót do forum gry BioShock 2

nie wiem jak wypada na PS3 ale pewnie też super... multi w tej grze jest tylko dodatkiem i jakoś mnie nie wciągnął ale wersja dla 1 gracza to po prostu miód :) polecam

ocenił(a) grę na 7
furror81

Grałem na PS3 i mam mieszane uczucia jeśli chodzi o tą grę. Klimat mroczny, oprawa muzyczna świetna a jednak czegoś mi brakuje. Nie potrafiłem się wciągnąć i zatopić w utopijnym mieście. 7/10

ocenił(a) grę na 5
dyziorro

Ja Ci powiem co dolega tej grze- tempo rozgrywki. Jest fatalne. Nużące

ocenił(a) grę na 7
furror81

A co uważasz o poziomie trudności bo moim zdaniem jest bardzo wysoki na normalu jest niełatwo a naboi często brakuje przez co trzeba czasem podejść do przeciwnika a ich pociski są zaskakująco mocne przez co można się wkur.... ja uważam że jak na to że nie sterujemy do końca człowiekiem tylko maszyną to jest to moim zdaniem trochę kpina że tak łatwo nas zranić.

DemiaN

E tam wymaga chwili ogrania, na wysokim z początku jest wręcz irytująco trudna (nikt cię nie lubi :( plasmidów i toników też coś mało), a pod koniec powiem kolokwialnie przyjmujesz chordy na klatę :P zwłaszcza jak masz ciągłość w graniu własnie skończyłem taki maraton od Bioshocka po Minerva's Den.

ocenił(a) grę na 7
cooke_eater

cooke_eater dobrze pisze co do poziomu trudności, najpierw jest ciężko a później lecimy jak chcemy, co do gry to mam mieszane odczucia, natomiast bardzo podobał mi się multi, które na ps3 jest wciąż żywe