PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611271}
7,4 3,9 tys. ocen
7,4 10 1 3891
Bulletstorm
powrót do forum gry Bulletstorm

Ta gra jest niesamowita. Ilość kombinacji i sposobów rozwalenia przeciwnika jest
nieskończona, nie sposób się nudzić. No po prostu widzę przed sobą ludzika. I mam milion
rozwiązań jak go zniszczyć. Muzyka też jest niezła. Może fabuła w tej grze nie jest jakaś
specjalnie wyszukana, ale naprawdę, rozrywka dająca nam od groma radości i przykuje nas
na długo do ekranu.

ocenił(a) grę na 8
Hrystek

Mocne 8/10 Gra­ wciągnęła mnie od­ pierwszych minut.­ Przeszedłem ją na­ normalu niemalże za­ jednym podejściem.­ Mnóstwo zabawy - co­ ciekawe każda broń­ daje ogromny "fun"­ ze strzelania. +­ elektryczna lanca i­ osławione­ kopnięcie. Na­ dokładkę polski­ humor ;) Gra jest­ rzeczywiście­ dynamiczna. Graf­icznie z wiadomych­ przyczyn bardzo­ "gearsowo".­ Optymalizacja­ dobra. Nie miałem­ żadnych spadków­ płynności, klatki­ oscylowały w­ przedziale 30-60.­ (Wsjo na na Wysokim­ poziomie,­ synchronizacja­ pionowa wyłączona­ (SP wyłączam w­ każdej grze - nic­ się nie zmienia a­ spada płynność­ animacji) i AA na­ 2x) Nie­ obraziłbym się na­ drugą część :>

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

co prawda to prawda, gra dobrze zoptymalizowana rozdziałka 1280x800 i choć nisko-średnie detale, to nadal ładnie wygląda i idzie grać na C2D 2,2GHz + GF 9600GT (na oko średnio 30 klatek). jak na takie przestrzenie, oświetlenie, efekty to bardzo dobry wynik!