PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611271}
7,4 3,9 tys. ocen
7,4 10 1 3891
Bulletstorm
powrót do forum gry Bulletstorm

i nic nie jest w stanie tego zmienić. Bulletstorm czy Killzone nie mają szans :)

ocenił(a) grę na 9
Cryworld

czleku graj zyj a nie glowkuj czy crysis bedzie najlepsze czy najgorsze dozyjesz to sie przekonasz....

Sansui

A ty się najpierw naucz pisać.

Cryworld

Crysis 2 nie będzie najlepszym FPS'em tego roku.

ocenił(a) grę na 7
_Rayearth

Jeśli Crysis 2 ma trzymać poziom jedynki, to ja mam nadzieję, że nie będzie.

Cryworld

Sukces drugiego Crysisa wcale nie jest taki pewny. Sztampowa jak jasna cholera historia (obcy atakują USA - litości...), podobne rozwiązania, tylko grafika pewnie znowu pozamiata. Resztę stanowią domysły. Osobiście sądzę, że tak - Bulletstorm nie ma co z Crysisem konkurować, nawet ze względu na olbrzymią kampanię, hype i samego wydawcę, ale inne FPSy moga wyjśc obronną ręką z tego starcia.

ocenił(a) grę na 9
Cryworld

żebyś się nie zaskoczył.... bullestorm wprowadza coś nowego do gatunku FPS...a crysis 2... lekko odgrzewany kotlet... słaba fabuła (Alien i USA - ile razy to już było) i tylko grafika lepsza niż w jedynce (która i tak w jedynce była za wysoka na możliwości kompa zwykłego kowalskiego) a bullet aż tak wymagający nie jest a prezentuje się pięknie :)

ocenił(a) grę na 9
peeszet

Też nie jestem aż tak mocno przekonany do Crysisa 2. Jedynka była ogromnym przełomem pod względem graficznym i tylko dlatego się wybiła. Dwójka będzie musiała mieć naprawdę nowatorskie pomysły, aczkolwiek ludzie i tak to kupią. ;) Bulletstorm w każdym bądź razie jest wyśmienity. Takiej frajdy nie miałem od czasów podstawowego Painkillera.

ocenił(a) grę na 5
mofo1990

Znowu takim ogromnym przełomem graficznym nie była. Poza tym przebaczyć jej nie mogę, naciągania z DX10 i ustawieniami Very High... wyglądała może realistycznie, ale mi częściej szczęka opadała, gdy grałem w Stalkera widząc masę dynamicznego oświetlenia, cały parallax mapping powierzchni, itd.

No i wreszcie... należę do tych ludzi, dla których Crysis okazał się być całkowicie nudny i nie wciągający.

ocenił(a) grę na 9
Link

Fakt, nudny to on był - nadal nie przeszedłem go do końca :)

ocenił(a) grę na 9
mofo1990

i na dobrą sprawę tylko mowy niewidzialności jakoś dawał frajdę

reszta... cóż, nic szczególnego dla mnie

ocenił(a) grę na 8
mofo1990

no ja tez nie przeszlam do konca, ciezko było sie wkrecic porzadnie

ocenił(a) grę na 7
Cryworld

Poczekaj do końca roku, jak wyjdzie nowy Battlefield 3 i nowa część COD'a. Rok się dopiero zaczął i wyszedł jeden fps - średni. Prawdopodobnie już grałeś w betę C2, co fan to fan.

ocenił(a) grę na 8
Woj8ech

nowa czesc COD'a? nie slysazlam o tym, masz jakiegos linka do tego?

aguxd

COD 3 jeśli się nie mylę ale na starym silniku

ocenił(a) grę na 8
Psyhe

ale to chyba modern warfare? bo zwykly cod 3 to calkiem co innego

aguxd

tak MW3 chciałem edytować wiadomość ale mi nie działa