przeczytajcie to. Wszyscy krytykują. Obecnie tego typu gry są robione pod tryb multi. Twórcy musieli dać coś nowego aby utrzymać stałych odbiorców, to wystarczy aby zarobić. Trzeba dać coś nowego więc dali skakanie jakieś i kombinezony które zapewne będzie można ulepszać. Gdyby co roku zmieniali tylko mapy i pistolety to sukcesywnie traciliby odbiorców. Ta gra wnosi coś nowego do serii. Grafika? no cóż, pamiętajcie, że to gra jest konsolowo multigeneracyjna więc nie spodziewajcie się cudów. Grafa na pewno będzie podobna do poprzedników( przypominam, że od kilku lat praktycznie wogule się nie zmienia, ale dla mnie to mało ważne). Ja nie gram w multi bo jestem za słaby, nie mam po prostu na to czasu, kampanie przejdę w jakieś dwa tygodnie(mam rodzinę, dzieci, gram raz na kilka dni). Osobiście tęsknię, za takim CoD w którym będę się czuł częścią historii i długo zapamiętam bohaterów. Chciałbym znowu zagrać z Woodsem i Reznowem. Zapewne większość fanów kampanii w CoD najbardziej cenią części w których akcja toczyła się przeszłości. Rozgrywka w miejscach historycznych i spotykanie prawdziwych postaci to coś dla mnie. Kampanie nie odzwierciedla moich upodobań ale 1-2 miesiące po premierze kupię sobie używkę za 100 na ps4, przejdę i sprzedam za 95 :-)
Może bym kupił i zagrał gdyby ta gra miała dedyki, ale nie ma. Gra, która promuje się na sieciowy fps nie ma czegoś tak podstawowego jak serwery dedykowane, które są używanie w branży już od co najmniej 15 lat. Za miesiąc już nikt w to nie będzie grał, bo wszędzie będzie pełno cheaterów z którymi też nie będzie można nic zrobić, bo znowu w grze nie ma tak podstawowej rzeczy jak system votowania.
Płacenie ponad 100zl za 5 godzin co najwyżej sredniej kampanii to dla mnie zdzierstwo. Jest wiele, tańszych, dłuższych i lepszych singleplayerów niż ten COD. Grałem w większość CODów, nie licząc BO2 i tego AW, i jestem przekonany, że w ten COD będzie tak samo kupowaty jak kilka poprzednich. Ale boty i tak kupią, bo to przecież kal of duti xd
Bez urazy do botów.
Co mnie obchodzi pod co są robione .
Jak robią grę pod multi to niech to napiszą na pudelku, wtedy wiem ,że nie muszę kupować .A tak to mamy 5 godzinną "Kampanię" w Singlu, co jest kpiną z graczy ,
>A tak to mamy 5 godzinną "Kampanię" w Singlu
Twórcy deklarowali, że kampania miała być dłuższa od poprzednich CODów. ehh
Czytałem, że normą jest 7h...
http://gadzetomania.pl/2142,gadzetomamia-gracze-zaskoczeni-dlugoscia-call-of-dut y-advanced-warfare-gra-jest-za-dluga
"Jak robią grę pod multi to niech to napiszą na pudelku, wtedy wiem ,że nie muszę kupować ."
Myślisz, że by ci to napisali?