PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10053872}
7,1 515  ocen
7,1 10 1 515
Call of Duty: Black Ops 6
powrót do forum gry Call of Duty: Black Ops 6

Po bardzo dobrym Infinite Warfare te kampanie nie zachwycają. Najlepszym z nich jest MW 2019 ale to nie to co dawniej i nie umywa się do starej trylogii. Cold War i WW2 - nic specjalnego i jedno, i drugie. Od kiedy COD opuścił przyszłość, kampanie zrobiły się przeciętne. A sobie przeszedłem znów Ghosta i bawiłem się znakomicie. Rewelacyjny akcyjniak w ciekawym settingu. Lepiej niż tych ostatnich częściach.

ocenił(a) grę na 9
grzegorz_cholewa

Wzyscy zachwycają się mw z 2019, a dla mnie tylko to była dobra kampania. BO6 dla mnie jedna z najlepszych po codzie mw i ww2. Zombie dobre i multi też dużo lepsze niż ostatnio.

ocenił(a) grę na 4
Nemolaires

Tak, tego nam było trzeba w tej serii - zombie w kampanii i grapling hooka... batman rules...

ocenił(a) grę na 9
JohnnY_8

Misja z zombie to obok Czarnobyla najlepsza w historii COD

ocenił(a) grę na 4
Nemolaires

Owszem, klimat tego ośrodka jest świetny (coś w stylu pierwszego Bioshocka) - ale nie pasuje mi to do CoD. No i strasznie wkurzaja mnie te manekiny (gdy nie patrzę)...

ocenił(a) grę na 9
JohnnY_8

Trochę prawda jednak to w Black opsach stawiano na zombie plus fajne wprowadzenie jest do misji. Klimat jest świetny, manekiny to coś właśnie wkurzajacego i wspaniałego jednocześnie

grzegorz_cholewa

Drzewka dialogowe, hakowanie, łamanie zamków, kradnięcie... to nie jest CoD, to gra Bethesdy :DDDD