Ciężko patrzy się jak upada jedna z moich ulubionych serii… już po odpaleniu pierwszej misji kampanii widzimy do kogo ta produkcja jest skierowana. Mam nadzieję, że to będzie punkt zwrotny i przestaną produkować taką chałę.
W tym roku zostaję przy Battlefieldzie 6, który przynosi masę funu.
Call of Duty oficjalnie sięgło dna.
Za darmo z Game passa to i tak za drogo, czuje że przepłaciłem.
A fani mówili, że "teraz dopiero będzie granie", największe Call of Duty w historii. Jak to Black Ops 6 był słaby, bo robiono jednocześnie Black Ops 7... a mamy powtórkę z Modern Warfare 2023 z jeszcze gorszą historią.
Z plotek, ponoć kolejna gra z serii Call of Duty, czyli Modern Warfare 2026, ma się w całości dziać na jednej mapie Battle Royale.
Cody futurystyczne bywały świetne - Ghosts, Advanced Warfare, Infinite Warfare, bardzo lubię całą trójkę. Advanced to po COD 4 Modern Warfare i pierwszym Black Ops podium całego cyklu. Black Ops 2 też było dobre. Tutaj mamy coś w stylu Black Ops 3 tylko fabuła jest bardziej miałka i niby jeszcze bardziej zakręcona a to jakiś cyrk wyszedł. To mieszanie singla z multi, wymuszona kooperacja - źle wychodzi kampaniom. Ostatnia misja w Black Ops 7 to jedna wielka mapa Battle Royale z tego co widziałem. Musiałem na odtrutkę włączyć stare Modern Warfare 2 i odświeżyć se jak to się powinno robić.
Nigdy nie byłem fanem tych futurystycznych COD, ale zawsze byłem pewien że można w ciemno przejść chociażby kampanię bo na pewno będę się dobrze bawił. Black Ops 7 jest pierwszym w historii Call of Duty w którym wyłączyłem grę bez ukończenia pierwszej misji kampanii. To jest po prostu szambo…
Pełna zgoda. Ja od początku miałem nieodparte wrażenie, że wszystkie te chwalebne komentarze są opłacane, tak samo jak przychylne recenzje różnych portali. Niestety też żałuję zakupu Game Pass Ultimate żeby to przetestować no ale zawsze mogło być gorzej - zawsze mogliśmy to kupić.
Ze złotej ery COD nadal gram w pierwszego Black Opsa i jak dla mnie ta gra się nie starzeje. Zarówno multi jak i zombie. Klimat wylewa się ekranem :)
Są opłacone, jak można tej grze za kampanie wystawić 6/10? Od czasu MW2019 Call of Duty zalicza jeden paździerz za drugim.
Też nie były najlepsze, silą się tam na fabułę a zazwyczaj są dziecinne i wywracają się o swoje własne zasady. Choćby MW2 gdzie raz mogą sobie bombardować kogo popadnie a potem dają teksty jak to pojmanie terrorysty jest nielegalne, to mogli o tym pomyśleć przed zrobieniem rozuby.
Poza tym tu wszyscy oceniają Black ops 7 przez pryzmat kampanii. A główny składnik to multi plus zombie.
Każda część jest oceniana głównie przez kampanie. Multi nie oferuje praktycznie żadnych zmian, zombie było świetne ale również jest odcinaniem kuponów od nostalgii.