szerokim łukiem omijać....zamiast tego nowy Medal na MP. Dużo lepszy i ciekawszy niż tutaj. Dobranoc
Uważaj żebyś czasem nie uzasadnił swojej opinii. Nie daj Boże ktoś pomyślałby że masz jakieś podstawy do takiej oceny
Zważywszy na to, że każde kolejne call of duty po MW i ewentualnie w ostatecznej ostateczności MW II, jest strasznym gniotem to jestem skłonny uwierzyć na słowo bez uzasadnienia :)
Fakt koledzy, nie uzasadniłem swojej wypowiedzi w ogóle. Ale niestety ma ku temu powody. Pierwsze - grałem tak naprawdę tylko w kampanię i skończyłem ją po około 25 minutach bo uznałem że to nie na moje nerwy. Łapanie się za głowę średnio co 2min przez to jak niewyobrażalnie nędznie to zostało zrobione odebrało mi chęć na dalszą grę. I w woli zemsty i rage-a władowałem taki a nie inny komentarz. Dalej.. jeśli chodzi o mp to się nie wypowiem jakoś rozwięźle bo grałem krótko i nie u siebie. Generalnie system edycji postaci, jej umiejętności i gadżetów na broń jest w miarę ok biorąc pod uwagę mnogość głupot ułatwiających nam zabijanie innych i tym samym bycie zabijanym z większą łatwością. To samo jeśli chodzi o różnorodne tryby rozgrywki. Od czasów BO jest to szlagier wśród fpsów. Jednak nowoczesność pola walki w BO2 i poprzedniego MW3 ,nie jest dla mnie i moich znajomych z którymi konsultowałem tą wypowiedz, niczym na plus niestety. Celowniki optyczne zaznaczające ludzi na kampówie no owszem mi jako graczowi spalającemu kalorie przy bieganiu ułatwiało by zadanie.. troszkie. Ale no..no nie powinno byś tam takich cudaków. Może jestem fanem starej szkoły bo jak dotychczas najlepszym fps-em mp dla niewielu graczy jest pierwszy mw w którego sukcesywnie gram do tej pory. Nawiązując do ww twierdzenia "...nowy Medal na MP. Dużo lepszy i ciekawszy.." powiem że nie byłem raczej fanem nigdy medala... no poza pierwszym na singlu którego kampanie przeszedłem chyba 154 razy. MoH 2012 nie był niestety udany za sprawą map i tragicznych wręcz makabrycznych respawnów. Ale jako że po bardzo udanym (nikt nie zaprzeczy ) BF3, chłopaki zmontowali coś naprawdę ciekawego. Tryb rozgrywki bardziej taktyczny i, jak to możliwe w sytuacji braku znajomości z innymi graczami na serverze, wymuszający jako takie taktyczne podejście do walki. W CoD-zie niestety jak i w poprzednich ciężko o to żeby ktokolwiek nas krył lub poinformował nas o tym że, zaraz zza sławojki wybiegnie jakiś kolo i zacznie sadzić z PKM. Jak widać bardzo wychwalam tryb współpracy na mp ze swoim partnerem. Nie chce tu pisać o Medalu, powiem tylko że i tam kampanie była po prostu ZŁA.
Nie jestem fanem żadnego studia i serii gier. Mój numer one to wciąż WM i napewno się ze mną zgodzicie. Ale to co dają w tych nowych codach trochę przerasta formę nad treścią. Choć pewnie dla wielu wielki wachlarz możliwości customizacji bajerów rowerów będzie łakomym kąskiem ale uważam że to za bardzo ułatwia grę i liczy się kto pierwszy dobiję do jakiejś haubicy na 50lvl a nie kto poprostu jest lepszy.