PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645622}
7,2 5,4 tys. ocen
7,2 10 1 5359

Call of Duty: Black Ops II
powrót do forum gry Call of Duty: Black Ops II

który dodatkowo próbuje naśladować Crisis'a. Może jak przestaniemy kupować ich "nowe" gry to zaczną w końcu robić coś innego. W tej chwili mam wrażenie, że to Mc Donald multimedialny. Tylko robić kasę.

cellfreak

Ja do tej pory wszystkie części coda kupowałem, ale w tym roku w moim domu zagości Warfighter.

b2mC95

Mam podobny zamiar :)

cellfreak

Wiadomo, że kotlet, ale jeśli mają coś w planach na za niedługo to muszą natrzepać kaski żeby mieć fundusze. Pożyjemy zobaczymy, ja nie narzekam

pioter01

Od kilku lat wszyscy mieli nadzieję na coś nowego a tymczasem ostatnie części jadą na opinii o MW. Nic nie zapowiada, że w końcu zrobią coś nowego...ta sama grafa...te same postacie...identyczna fabuła....identyczne błędy.

cellfreak

Jestem fanem sci-fi w każdym wymiarze, podoba mi się to, że idą w tym kierunku ale jednak jest to treyarch - to nie będzie dobra gra.

AVVOL

ja również uwielbiam SF. Od tego był Crysis, Unreal, Quake itd :) Tu według mnie nawet trailer jest nudny.

AVVOL

Zgodzę się CoDy od Treyarch są słabsze niż od tych z infinity ward:/

cellfreak

Czy ja wiem czy odgrzewany kotlet. Patrząc na video z BO2 to raczej będzie wszystko nowe, nowy sposób ekwipunku, nowe tryby gier, całkowicie nowy ekwipunek. O poprzednich mógłbym powiedzieć, że kotlet odgrzewany ale nadchodzący CoD wcale nie wygląda. Co nie zmienia faktu, że zgadzam się w jednym: kasa, kasa, kasa tylko o to im chodzi aby się nachapać jak najwięcej.

burza_lukas

Chyba raczej chodzi o to, że śmiga na przestarzałym silniku.

pioter01

No ale ponoć wykorzystuje niemalże maximum. Gra się ma niby dogrywać cały czas czego wcześniej nie było, był poruszany ten problem gdyż nieustanne dogrywanie grafiki nie wpływa za dobrze na laser no ale zobaczymy.

burza_lukas

Czy ja wiem czy to coś zmienia, w Black Opsie jedynce też był nowy system, emblematy, streaki i dużo nowych bajerów + mnóstwo trybów a była zdecydowanie gorsza od MW 1 i 2. W sumie to BO ogólnie był tragiczny :/ Jako fan CODa jest mi z tego powodu przykro.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
The_Fallen

idź spać bo dostaniesz klapsa.

cellfreak

Ale żeś pojechał.

The_Fallen

Hmm, nie jestem tu po to by komuś pojechać, tylko podyskutować. Jak chcę komuś pojechać to idą na salę bokserską...bohaterze od klawiatury. Chłopcy odważni przed monitorem. Chcesz porozmawiać to naucz się kultury.

cellfreak

I mówi to bachor który zgłosił mój komentarz jako nadużycie. Pff żałosne.

The_Fallen

Bachor :D. Oficjalnie mówiłbyś do mnie per Pan. Kiedy ja podziwiałem pierwsze FPS-y podkręcając kartę VooDoo, ty zapewne wołałeś po marchewkę słowami DaDa.
Co do nadużycia, może nie tylko ja mam dość pyskatych gówniarzy, którzy swoją frustracją z życia wyładowują tam, gdzie nie powinni.

cellfreak

Wiek nie oznacza, że ten ktoś wymaga szacunku. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć, czego o tobie nie powiem. Mógłbyś mieć nawet ze 100 lat, ale szacunek otrzymasz tylko wtedy kiedy sobie zasłużysz.. Proste jak budowa cepa.
Napisałem ci o braku argumentów, ale ty mimo swojego jakże wysokiego wieku, łaskaw być nie byłeś podać jakiekolwiek konstruktywne argumenty.

The_Fallen

Ja z Twojej wypowiedzi zapamiętałem tylko, że mnie bez powodu wyzwałeś. Powtórzę, chcesz dyskutować - naucz się kultury!

cellfreak

Tak, ciołek to jest bardzo obraźliwe określenie, normalnie tylko dres mógłby się zdenerwować.

The_Fallen

Że się wtrące, nie zmienia to faktu, że aby prowadzić merytoryczną dyskusje nie nalezy używać mniej lub bardziej obraźliwych epitetów, wymagasz od kogoś odpowiedzi na poziomie to dostosuj się do tego poziomu.

AVVOL

Najpierw to druga strona musi chcieć merytorycznej dyskusji. Ślepy nie jesteś chyba patrząc na niego.

The_Fallen

Weźcie nie spamujcie -_-

mariiox

Najwidoczniej znaczenie słowa spam jest Ci obce.

cellfreak

Może i tak, ale dla kogoś kto lubi szybką akcje, dynamiczne multi i przede wszystkim dla kogoś co ma mało czasu na granie, Black Ops jest wyborem idealnym. Chociaż jestem zwolennikiem Battlefield'a to drugim Black Opsem się zainteresuję.