PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=739101}
6,2 2,1 tys. ocen
6,2 10 1 2139

Call of Duty: Black Ops III
powrót do forum gry Call of Duty: Black Ops III

Czy w trzeciej części pojawiają się jakieś odniesienia do Black Ops albo Black Ops II ?

DR16

Nie, nie pojawiają się żadne odniesienia do dwóch poprzednich części. Ten gro-podobny twór nie ma nic wspólnego ani z poprzednimi Black OPS ani w ogóle żadnym CoD.

Jeżeli podobały ci się fabuły w poprzednich częściach, to dobrze ci radzę - omijaj tego gniota szerokim łukiem... To najgorsza kampania singleplayer jaką widziałem w grze FPS.

Skandal i klapa roku.

Zamordowano wszystko za co samotny gracz kochał tę serię - fabułę, widowiskowe sceny akcji, zaskakujące zwroty akcji, ciekawe lokacje, interesujące wątki, postacie, grywalność....

Na pojedynczego gracza po prostu napluto... Nie daj się oszukać cwaniaczkom z treyarch, dla których gracz jest tylko durnym pawianem od którego da się wyłudzić kasę na wszystko.

MrJigssaw

Również się z tobą zgadzam, koleś. Ta gra nie ma nic z tym wspólnego z 2-oma poprzednikami z serii Black Ops, które były one rewelacyjne, niesamowite i epickie zarazem. Ta część to niestety jedna, wielka kpina! Kampania (jak mówiłeś) jest bardzo słaba, bardzo zjechana i do tego bardzo naćpana! Grałem już w poprzednie odsłony (jako fan tej serii), ale w tą na pewno nie zagram, bo mnie jakoś mi się nie spodobała. Przeraziła mnie psychicznie. :/

DR16

Są dwa niewielkie nawiązania. Gaz Nova 6 i wspomniany jest Raul Menendez.

DR16

Pada jedno zdanie o Menendezie.