PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608594}
8,0 16 tys. ocen
8,0 10 1 15587
Call of Duty: Modern Warfare 2
powrót do forum gry Call of Duty: Modern Warfare 2

najsłabsza

ocenił(a) grę na 5

Moim zdaniem ta część jest najsłabsza z cyklu, słabszą nawet od średniego World at
War. Do dzisiaj śnią mi się idiotyzmy fabuły i krótki i nie wnoszący nic nowego gameplay
(wiem Black Ops to tez nic nowego ale ma dużego plusa za postać Reznowa i
ciekawszą fabułę niż MW 2). Jedyny plus to świetna muzyka Hansa Zimmer'a.
Nie ma porównania do Call of Duty 4 (mojej ulubionej części)
Nie mówię, że to zła gra - grac się da ale na pewno jest wielkim rozczarowaniem
(przynajmniej dla mnie)

Taki mój mały ranking gier z serii Call of Duty
1. Call of Duty 4
2. Call of Duty 2 i 1 (daje je na tym samym miejscu bo w obie grałem niemalże równocześnie i obie są równie świetne - z delikatnym wskazaniem na CoD 2)
3. Call of Duty 3 (pierwsza gra jaką przeszedłem na xboxie360 więc mam do niej jakiś
sentyment ;) no i polskie misje są miłym dodatkiem)
4. Call of Duty: Black Ops (bo średnim, moim zdaniem, MW2 nie spodziewałem się
niczego nadzwyczajnego i miło się zaskoczyłem po zagraniu. Racja - gra jest krótka i nie
wnosi nic nowego ale ma ciekawą fabułę, postacie i czas w którym sie rozgrywa. No i
piosenka ,,Fortunate Son" :D
5.Call of Duty: World at War (nic nadzwyczajnego ale bardzo fajna muzyka i Gary Oldman
w roli Reznowa podwyższają jej trochę ocenę. No i zawsze lubiłem w grach strzelać do Japończyków ;) )
6. Call of Duty Modern Warfare 2 (swoje żale na ten temat już wylałem. Ale jak napisałem
- grac się da i multiplayer jak w innych częściach świetny

Poza tym całkiem przyjemne jest Call of Duty Roads to Victory na psp.
W inne odsłony serii nie grałem.

ocenił(a) grę na 6
shikaka

co do opinii o MW2 to zgadzam się z tobą w 100%, ale mój ranking wyglądałby trochę inaczej, bo nie miałem okazji grać w trójkę i Black Ops

ocenił(a) grę na 9
Ascher1989

a ja np. wywaliłem z dysku mw1 jak dobrałem się do mw2. W 4 podobała mi się za to misja w czarnobylu

ocenił(a) grę na 10
shikaka

Według mnie gra jest bardzo fajna, a misje są dobrze rozbudowane. Muzyka Hansa Zimmer'a z świetna. No może jedyny minus to to, że gra jest trochę krótka. Ale nie wspomniałeś o tym jaka jest grafika, bo jeszcze nie grałem w grę, która by przewyższała tę część COD'a pod tym względem (może jest ale nie grałem). :]