Na początku nawet się wciągnąłem. Niestety im dalej tym nudniej - schemat goni schemat, te same stwory co i róż. Odechciało mi się grać dosyć szybko. Drażni trochę praca kamery, której nie można sterować. Najmilej wspominam potyczkę z tym kamiennym olbrzymem na zamarzniętym jeziorze, na którego trzeba było się wspinać.
Darksiders jak na razie mój faworyt wśród slasherów dostępnych na PC.
No to dziwnie miałeś, ja właśnie na początku musiałem się przymuszać do gry, ale teraz już wciągnęła mnie na całego. Te same potwory? Przecież każdy rozdział to zupełnie inne stwory do ubicia. Coś mam wrażenie, że na tym pierwszym tytanie skończyłeś... :P Kamera jest jak dla mnie świetna i bardzo inteligentna, zawsze pokazuje dokładnie to, co należy. Tak samo sterowanie jest znakomite pod klawiaturę, poza jednym manewrem (kto grał na klawiaturze pewnie wie jakim ^^)
>Coś mam wrażenie, że na tym pierwszym tytanie skończyłeś... :P
Skończyłem jak trzeba było szukać tych czterech fragmentów kryształu. 2 znalazłem z reszty nie mogłem znaleźć i sobie odpuściłem.
"schemat goni schemat, te same stwory co i róż"
Zabawne. Skoro waść nawet nie ukończyłeś drugiego rozdziału, to nie ma co się dziwić. Zwiedzając terytorium wilkołaków nie spodziewaj się, że nagle spod ziemi wyrosną Ci wampiry, zombie czy inne. W sumie w całej grze jest 26 różnych rodzajów potworów (nie licząc licznych bossów).
"Skończyłem jak trzeba było szukać tych czterech fragmentów kryształu. 2 znalazłem z reszty nie mogłem znaleźć i sobie odpuściłem."
HOHOHOHOHO! Tym to mnie już człowieku rozwaliłeś. Gratulacje. Znalazłeś dwa kryształy, a że reszty nie miałeś podstawionej pod nos w czasie prucia przed siebie, to postanowiłeś zakończyć swoją przygodę z grą i wystawić ocenę 5/10, bo gra jest nudna :D BRAWO!
Ja w "Lords of Shadow" gram już w sumie 59 godzin. Wczoraj zdobyłem cztery ostatnie osiągnięcia. ANI PRZEZ CHWILĘ się nie nudziłem. Jeśli kupiłeś tą grę - szczerze współczuję. Ta produkcja po prostu nie jest dla Ciebie.
>"Najmilej wspominam potyczkę z tym kamiennym olbrzymem na zamarzniętym jeziorze, na którego trzeba było się wspinać."
>Dlaczego? Za trudna? Za nudna? Co Ci mogło nie pasować w tej walce?
Przecież piszę, że mi się podobała. -_-