6,3 886  ocen
6,3 10 1 886
Chrome
powrót do forum gry Chrome

Plusy i minusy

ocenił(a) grę na 2

Plusy:
+ pojazdy - chociaż się nie najeździłem
+ bronie - nawet fajne i miło się strzela
+ 4 quick save'y - przydają się
+ hackowanie - minigierka

Minusy:
- brak pl wersji - ja taką miałem, polska produkcja, a nie ma opcji wybrania polskiego języka, ja pier...
- chodzenie po drabinach - mało jest fps'ów, które mają to dobrze zrobione, bo tutaj znowu jest to spiehdolone
- nieraz nie wiadomo co i gdzie zrobić
- zrypane chodzenie - czyli to czego bardzo nie lubię w fps'ach, postać się trochę ślizga po zatrzymaniu i się rozpędza do biegnięcia
- misje na czas
- gra się kończy gdy zginie nasz towarzysz/towarzyszka
- poziom trudności - średni jest poziomem trudnym, albo nawet bardzo trudnym
--- misja w której wykrycie nas przez wroga powoduje koniec gry - i to przelało kibel fekaliów, po prostu nie da się przejść tej misji, wrogów jest od hvja i co chwila komunikat, że zostali zaalarmowani o mojej obecności. Można oczywiście zabić wrogów, ale trzeba zrobić to szybko i żeby nikt nie widział/słyszał, a i tak nieraz to nie działa, poza tym zdarzało mi się, że nikt mnie nie zauważył, a mimo to w którymś momencie babka mnie informuje, że koniec misji, no tragedia, jeszcze tak hvjowej misji w fps'ie to nie miałem

Podsumowując, kolejny polski szajs, nie ma sensu tracić czas na niego, lepiej po raz enty odpalić sobie Project IGI, albo co innego.

ocenił(a) grę na 7
Marieka

Przecież ta gra miała wersję PL.

ocenił(a) grę na 2
frycek49

Chodzi o to, że ja miałem wersję bez polskiego języka, a skoro to polska gra, to nie powinno być takiej wersji, każda powinna mieć pl język.

ocenił(a) grę na 7
Marieka

A ja miałem polską wersję. Wpisujesz to jako minus, przecież to tylko źle o tobie świadczy. W prost dajesz taki przekaz "gra miała polską wersję ale nie potrafiłem sobie takiej załatwić a tak bardzo chciałem...więc daję minus"

ocenił(a) grę na 2
gagarin77

Ty miałeś pl wersję, ja nie i źle to o mnie świadczy, łał, mistrz logiki. Przekaz oczywiście nietrafiony. Źle to rozumiesz, a to świadczy źle o tobie, nie o mnie (że tak pojadę po chamsku jak ty). Powinienem przepisać to co napisałem powyżej, ale widzę, że nie rozumiesz. Nie chodzi o to że nie potrafię sobie załatwić polskiej wersji, bo to nie problem, no chyba że dostęp do pl wersji jest trudny, bo nie sprawdzałem, ale chodzi o to, że każda wersja, jaka by nie była, powinna mieć pl wersję, w końcu to gra produkcji polskiej. Ten swój przekaz, to sobie możesz wmawiać, bo minus nie za to co w nim wypisałeś... aż tak bardzo nie chciałem, a po drugie, to jest fps, jakby to był rpg z dużą ilością tekstu, to bym sobie pewnie poszukał wersji polskiej i nawet grając w wersję polską, wpisałbym ten minus, że nie w każdej wersji jest pl język... Nie rozumiesz minusa, a się wypowiadasz. Przekaz powinien brzmieć tak: gra miała polską wersję, ja miałem nie polską, a że polska produkcja, to każda wersja powinna mieć pl... A już kapnąłem się, ty dałeś 7 tej marnej grze, a ja 2, wszystko jasne, ból dupy, czyli czepiamy się czegokolwiek i dyskredytujemy rozmówcę.

ocenił(a) grę na 7
Marieka

:D:D:D dobre, uśmiałem się z tej twojej marnej próby dedukcji.

ocenił(a) grę na 2
gagarin77

Ty nie widzisz, że ja stawiam minus nie z tego powodu co ty sądzisz, to jest za trudne dla ciebie do zrozumienia. Twoje wypowiedzi tylko udowadniają twoją bezwartościowość merytoryczną, idealny typ chama, trolla i nie rozumiejącego co czyta ignoranta. Tradycja, nie masz już nic do powiedzenia, więc kontynuujesz swój marsz żałości, kompromituj się dalej. Typowe, jak już coś nie rozumiesz, to wyśmiewasz, tylko ty tu dajesz jedynie powody, by wyśmiać ciebie. Nie rozumiesz jednego, prostego zdania, a co dopiero więcej informacji, poczytaj to sobie ileś razy, dorośnij i wtedy może jakaś jedna dodatkowa komórka w mózgu ci się obudzi. Skąd w ogóle się biorą tacy ludzie jak ty, jakbyś jeszcze z podstawówki nie wyszedł, albo jeszcze gorzej, z podstawówki wyszedłeś, ale mózg ci tam został.