PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608122}
7,6 2,5 tys. ocen
7,6 10 1 2506

Colin McRae: DiRT 2
powrót do forum gry Colin McRae: DiRT 2

14h jazdy,­ przejechane prawie­ 1400km­ <wow> Zdarzało­ się, że trasy­ przynudzały a­ wielokrotnie­ cwaniaki tylko­ zmieniali porę dnia­ czy kierunek­ wyścigu. :> Dosyć­ urozmaicona gra­ (--> strącanie­ pudełek, dominacja­ w sektorze, Last­ Man Standing, Land­ Rush czy­ standardowe­ wariacje­ colinowskie z­ pilotem) jednak po­ pewnym czasie­ niektórych może to­ lekko znudzić ;),­ przystępna­ wizualnie i pięknie­ zoptymalizowana (u­ mnie wszystko na­ maxa co się dało w­ rozdziałce­ 1920x1080 -->­ 60FPS) Godny­ następca jedynki i­ wspaniały hołd­ złożony zmarłemu­ Colinowi tylko mam­ jedno ale nie było­ żadnych fanfar po­ 100 procentowym­ ukończeniu Dirt­ Tour'u tylko­ informacja w­ statystykach w­ osobnym menu, którą­ trzeba sobie samemu­ znaleźć­ ;) Bardzo­ grywalna gra -­ Mistrzowie Kodu w­ tej dziedzinie­ błyszczą!

STAMiNA

Nie zgadzam się seria poszła w złą stronę. Największa zaleta jedynki - odcinki specjalne zostały sprowadzone na margines rozgrywki.

portier

Dla mnie największym ciosem wymierzonym w WRC były trasy rajdowe: gdzie tam znane z poprzednich części po 6-8 odcinków na kraj. Zapomnijcie! Jedna długa trasa podzielona czasami na pół i albo w jedną, albo w drugą stronę. I to jeszcze nie w każdym kraju/mieście. Zdecydowanie błąd nie do wybaczenia.