PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615997}
7,4 246  ocen
7,4 10 1 246
Combat Arms
powrót do forum gry Combat Arms

Grałem od prawie samego początku (miesiąc po zakończeniu bety). Przez pierwsze pół roku grało się naprawdę przyjemnie. Niestety po tym czasie coraz to większy % graczy nie gra "fair". Wchodzę co 3 miesiące, aby sprawdzić czy się coś zmieniło i gram przez tydzień. Aktualnie hacków jest zdecydowanie więcej niż graczy grających "fair". Gdyby Nexon się ogarnął i nie ssał każdemu za $$$ to przenieśli by się na Steama, gdzie mieliby za darmo hack-shielda (działającego, a nie to g***o co jest teraz). Co do samej gry...gdyby nie te hacki to #1 wśród darmowych FPSów (pomimo ogromu bugów oraz faktu, że wydasz 500$ i możesz dowalić nawet największym koksom)

ocenił(a) grę na 8
Darthkac

Dokładnie tak, jak piszesz. Dlatego ja przestałem w to grać, bo zwyczajnie cziterzy coraz bardziej zalewali grę i nie szło sobie spokojnie pociupać.
Szkoda, bo tytuł całkiem udany. Świetne mapy (szczególnie Death Room i Snow Valley), szybka rozgrywka, bardzo dobre Fireteamy i fakt, że małym nakładem środków można było położyć nawet największego twardziela - to dla mnie zaleta. Tylko właśnie całość psuły hacki i lagi, z którymi Nexon też nie umiał sobie radzić.