PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734831}
6,7 65  ocen
6,7 10 1 65
Crossy Road
powrót do forum gry Crossy Road

Jeśli ktoś będzie wiedział jak odblokować trzy nowe nie osiągalne z maszyny, to niech tutaj pisze. Ja sama też to zrobię, jeśli sama do tego dojdę.

ocenił(a) grę na 6
Milena8082

Wiem, jak odblokować Jughead'a. Trzeba grać Archiem i zbierać po drodze kanapki. Nie wiem ile konkretnie, ale wydaje mi się, że to była niewielka ilość.

ocenił(a) grę na 10
Milena8082

Jak tak to może wiewiórką bo zbiera żołędzie(ale nie jestem pewien)

ocenił(a) grę na 6
Jahoo74

Wiewiórką tak, ale nie po przez zbieranie żołędzi, ale po przez strącenie z drzewa białej piłeczki bejsbolowej. W ten sposób odblokowuje się Rugby Player'a. A po przez zderzenie z taką zieloną, owalną ciężarówką z czerwonym pasem, następuje wybuch i odblokowuje się wtedy Michaela Boom. :)

A teraz nastąpiła kolejna aktualizacja i pojawiły się trzy nowe sekretne postacie, oraz kilka innych w maszynie. To jest super! ;)

ocenił(a) grę na 10
Milena8082

Wiem,Booma już mam dawno

ocenił(a) grę na 6
Jahoo74

Ja też mam go już od dawna, tylko zapomniałam tu o tym napisać.

ocenił(a) grę na 10
Milena8082

Ja mam tak:Hipster Whale,kurczak-prezent(gifty),drop bear(zły koala),phone box,leprechaun(leprikon),pro gamer(koreański gościu z tabletem).

ocenił(a) grę na 6
Jahoo74

A twórców masz? Znaczy Andiego Suma i trzech innych?

ocenił(a) grę na 10
Milena8082

Nie,a jak zdobyć?

ocenił(a) grę na 6
Jahoo74

Trzeba pobić swój rekord grając Malardem, Dark Lordem, Lucky Catem. Aaa, ich jest trzech, przez przypadek policzyłam Michela Boom, ale okay. Więc musisz ustanowić trzy rekordy.