PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608587}
7,6 8,5 tys. ocen
7,6 10 1 8485
Crysis 2
powrót do forum gry Crysis 2

8,5/10

ocenił(a) grę na 8

Kupilem na oryginie w fajnej promocji z battlefieldem 3 i zabralem sie za nia dopiero gdzies po 4 miesiacach. A okazalo sie,ze to swietna strzelanka z ciekawymi pomyslami na rozgrywke, przesliczna grafika,dosc dluga kampania (ok.9h) i szybka akcja. Minusy-za latwa,oraz cepidy nie sa zbyt bystre i maja tendencje do blokowania sie w dziwnych miejscach (czasami np:wisza pol metra nad ziemia i za diabla z tamtad nie wyjda a my nie mizemy ich zastrzelic). Ale za caloksztalt naleza sie wielkie brawa.

ocenił(a) grę na 10
carlsberg80

kampania jest łatwa to przejdź ją na postludzki wojownik a nie na rekrucie a z cepidami się zgodze bystre nie są ale nie zdarzyło się mi się żeby się poblokowali

ocenił(a) grę na 8
Dwastir99

Przeszedlem na trzecim stopniu trudnosci, weteran chyba sie nazywal, i co prawda jest jeszcze jeden poziom wyzszy,ale po rozpoczeciu kampani juz nie mozna go bylo wybrac, a jedynie na nizszy zmienic.. A ze nie jestem jakims fanatykiem strzelanek, to dlatego uwazam, iz gra latwa. A co do blokowania, to biedne cepidy nie radzily sobie przede wszystkim z dziurami wszelakimi. I tak jeden zawiesil mi sie na przyklad w peknieciu naj autostradzie, a inny jako jedyny przezyl w misji, gdzie trzeba bylo zarazic 4 bazy z zarodnikami. Majtal biedak nozkami nad jakas dziura, a ja nic mu nie moglem zrobic. Jednak mimo tych dwoch "wad" lepiej bawilem sie grajac kampanie w crysisa niz przechadzac battlefielda.

ocenił(a) grę na 9
carlsberg80

Na ostatnim też jest banalna ale trzeba trochę pomyśleć :D