7,6 8,5 tys. ocen
7,6 10 1 8520
Crysis 2
powrót do forum gry Crysis 2

Zero polotu, w wersji na ps3 średnia grafika ( mial byc niby jakis przelom, lol), akcja momentami
ciekawa ale oglnie wszystko jest tak naciagane i przewidywalne .. moje najwieksze rozczarowanie
jesli chodzi o duze produkcje ostatnich lat. Zagrac teraz w plusie mozna ale zeby za to placic ..
dzieki. Nie polecam.

ocenił(a) grę na 9
tyciu

może i fabuła nie porywa ale grafika jest zajebista w wersji na ps 3 nie grałem ale warto zagrać na dobrym pececie który uciągnie max detale nie można narzekać na brak akcji ani na słabą fabułę poprostu nie porywa fajny kombinezon jest po prostu ciekawie

ocenił(a) grę na 8
tyciu

I był przełom graficzny, Crysis 2 bardzo podniósł poprzeczkę. Po za tym PS3 ma tylko 256 ram'u więc czemu się dziwisz?

ocenił(a) grę na 6
szuler2

Ale ja sie nie dziwie, wiedzialem ,ze to bedzie srednie. Dziwie sie ludziom ktorzy twierdza, ze to swietnie wyglada na konsoli.

ocenił(a) grę na 8
tyciu

Ja grałem na PC i grafika była niesamowita.

ocenił(a) grę na 8
tyciu

Pograj na PC;-)

ocenił(a) grę na 6
szuler2

Wtedy odnosnie grafiki pewno bym mogl zmienic zdanie ..

ocenił(a) grę na 9
tyciu

Dziwi mnie tylko to że piszą komentarze te osoby którzy nie ocenili gry .

ocenił(a) grę na 6
lodowa

To chyba nie do mnie ?

ocenił(a) grę na 5
tyciu

"Fabuła na poziomie kina klasy C"
dokładnie moje odczucia

ocenił(a) grę na 6
tyciu

Przeszedłem tylko dlatego, bo FABUŁA 1ki bardzo mi się podobała i myślałem, że 2ka to pociągnie jakoś. Zamiast tego zrobili coś całkowicie nowego (poza oczywiście Prophetem) no i nie było tego klimatu lasu/dżungli, który mi się tak bardzo podobał w jedynce. Grafika oczywiście piękna, ale po przejściu duży niedosyt czuję. Być może 3ka to nadrobi. Mam nadzieję... :)

ocenił(a) grę na 6
tyciu

Takie produkcje to typy produkcji które albo ci pasują albo nie i jak ktoś za to płaci to może być potem nieźle wkur....bo takie wielkie tytuły sporo kosztują a nie zawsze są ambitne,wciągające tak by je przechodzić po kilka razy z wielką radością i zachwytem!Crysis 2 choć jest mało ciekawy to jednak jest też tak krótki że można śmiało go dwa razy przelecieć : ) z nudów!Jednak początkowe wrażenia są słabe trudno się wkręcić ale zawsze jak produkcja jest krótka to lubię ją pyknąć (przelecieć xD)drugi raz jeśli nie ma oczywiście lepszego tytułu ode mnie 6/10 zagrałem dwa razy więc nie będę bezczelny :-/.Pozdrawiam i wiecie co jeszcze powiem a dokładnie napisze.........................że mogli zamiast Proroka dać tam Predzia i Arniego i byłby hit ;D.