to muzyczka w menu, reszta to średniawka, trochę nudna ta gra
Ale mimo tego muzyka podobna do main theme z call of duty mw2 , Zimmer staje się mniej oryginalny . Pozostaje zwolennikiem Steava Jablonskego .
A i gra niezbyt ssie , jest w zasadzie nawet dobra ( odwołuje się do mojego poprzedniego wpisu , wtedy nie skończyłem ;p), na początku grafika jest niepowalająca ale w drugiej połowie gry jest olśniewająca , fabuła jest przewidywalna , zdarzające się bugi , miejscami zdarzają się tępi przeciwnicy , podoba mi się model strzelania , są tu też mało różnorodni przeciwnicy i lokacje , ale mimo to 8/10 .
Jeśli chodzi o fps'y to w tym roku mnie urzekł mnie bulletstorm ;]
no muza jest gites, to fakt. co do reszty to sie nie zgadzam bo mnie wciagnela jak najbardziej, a w mulyi to juz w ogole inna bajka.
niewiem czym sie wiara podnieca w battlefield 3 po pierwsze crysis 2 ma lepsza grafike niz bf3 po 2 ma lepsza kampanie niz bf3 jedynie multiplayer jest lepszy w bf3 niz w crysise2
ja lubie jak akcja jest wokół dobrej fabuły ( która tutaj była dosyć cienka i przewidywalna )
Akurat fabuła mi się podobała. Jest kilka naprawdę fajnych zwrotów akcji, a poza tym porównując ją do większości fabuł FPS-ów, wypada naprawdę dobrze.
Jest lepiej niż w jedynce (nawet Mr. House pod koniec, choć zrzynka, to z dobrego źródła), trochę już mniej, ale nadal nijako. Ot, zagrać, zapomnieć. W sumie może trójka czymś zaskoczy.
A muzyka podczas gry to mnie irytowała, bo próbowała mi narzucić tempo, podczas gdy ja chciałem powoli i cicho eliminować wrogów. Ta w menu to jedyna, co pasowała, szkoda, że po wyciszeniu całości muzykę incydentalną się traci.
Fakt, muzyka jest świetna, nie tylko ta z menu, przy której maczał palce Zimmer. :) Mi się świetnie grało, fabuła mnie wciągnęła na tyle, żebym grę przeszedł kilka razy. Trochę nasz bohater jest poszkodowany, bo się w ogóle nie odzywa, a gra jest za łatwa (na najtrudniejszym poziomie dosłownie może w jednej misji jest jakiś problem). Dla mnie to dwa jedyne minusy tej gry. Niektórzy też narzekają na AI przeciwników, ale ci nie są aż tacy głupi jak ludzie mówią :D
ZDECYDOWANIE MUZYKA JEST NAJWIĘKSZYM PLUSEM, a nie wiem czy wszyscy wiedzą, że Zimmer tylko współpracował przy zaledwie kilku utworach, a nie tworzył całego score, jak chyba niektórzy sądzą.
Muzyczka Zimmera w menu wymiata, szacun dla niego. Inne atuty gry to grafika, realistyczna fizyka gry, fabuła jak dla mnie zbyt prosta. Mi na przykład z jakiegoś powodu(nie wiem dlaczego) jeśli chodzi o fabułę to bardzo podobała mi się fabuła w grze PROTOTYPE. To tyle na temat.
a mi nie. w PROTOTYPE przez cały czas jak grałem nie wiedziałem o co do diabła chodzi. wojskowi polują na Alexa a ten jest super wymiataczem i wszystko rozpie*****. i to tyle. nic więcej z gry się nie dowiedziałem. a w Crysis 2... no cóż to jest FPS więc możemy się spodziewać że fabuły praktycznie nie ma chociaż tutaj jakaś jest ale przewidywalna i słaba(chociaż jest wiele gorszych)