7,2 4,4 tys. ocen
7,2 10 1 4414
Crysis 3
powrót do forum gry Crysis 3

Przez skóre czuje że Crysis 3 to będzie 100 razy więcej rozwałki niż w pozostałych częściach

Marcin007_filmaniak

Ja osobiście liczę na wizualną orgię w stylu hard SF. I myślę, że się nie zawiodę, już 2 wystrzeliła mnie trampek ;-) Hell Yeah! \m/

ocenił(a) grę na 8
helldog

Aby tym razem Alcatras był bardziej "rozmowny":)

Marcin007_filmaniak

To fakt, ale czy niemowa nie ma prawa być superżołnierzem? ;-D Trzeba dać szansę każdemu... W końcu on miał zabijać wszystko co się rusza a nie wdawać w dyskusję z przyszłymi ofiarami ;-) Mi osobiście wystarczył "gadający kombinezon" a teksty typu: "...zakończono rekombinację głębokich warstw kombinezonu" czy jakoś tak, wystarczyło mi w zupełności...

Marcin007_filmaniak

Dla mnie wystarczy, jeśli wydadzą Crysisa 2 z dodanymi zabezpieczeniami przeciwko oszukiwaniu w multi. Dwójka tego nie miała i pewne dlatego nie zyskała takiej popularności na jaką zasługiwała (przez co rozumiem jakieś 19 milionów sprzedanych egzemplarzy ;3).

Nie obraziłbym się też na wydanie tego z ramienia steama i dodaniu achivementów, ale to pewnie niemożliwe. Tak czy siak, jeśli będę miał kasę, to kupię w dniu premiery.

Marcin007_filmaniak

Jutro pojawi się na stronce www.crysis.ea.com trailer zapowiadający trzecią odsłonę ;-) Już teraz dostępny jest kilkunastosekundowy teaser który ostro wzbudził moją ciekawość... Będzie naprawdę miodnie. No i prawdopodobnie kolejna odsłona kombinezonu - NanoSuit 3.0 Będzie się działo ;-) Szczerze mówiąc to nie jestem graczem "pełna gębą" ale informacja o Crysis 3 podjarała mnie na równi z info o Prometeuszu Scotta...

helldog

NIe ma takiej wersji NS w wersji 3.0 . Maksymalnia była wersja 2.2, ale to w książce Crysis: Legion. Przeskok z 2.0 do 3.0 byłby co najmniej nielogiczny.

Nomad1000

Dzięki za poprawkę.... Nie miałem pojęcia o istnieniu NanoSuit w wersji 2.2 (a tym bardziejo istnieniu książki rozgrywającej się w uniwersum Crysisa????) , stąd mój przeskok aż o pełne 1 ;-) Czy wspomnaina książka jest dostępna w Polsce? Pozdrawiam

Nomad1000

Zadane pytanie może pozostać bez odpowiedzi ;-) Wujek Google powiedział co wiedział ;-) \m/

helldog

No niestety sam czekam na tą książkę, ale czy w PL wyjdzie? Niestety mało prawdopodobne :( Jakaś tam księgarnia miała się tym zająć, ale przekładali co chwila datą premiery aż w końcu nic z tego nie wynikło. Podobno ma też wyjść nowa książka dt wydarzeń pomiędzy Crysis 2 a Crysis 3 co się działo, bo w grze tego nie doświadczymy niestety.