PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651891}
7,2 4,4 tys. ocen
7,2 10 1 4386
Crysis 3
powrót do forum gry Crysis 3

Dla mnie osobiście nic nadzwyczajnego jak widzieliście wcześniejsze części to nic nie ma tu nowego oprócz kuszy która bawi przez 5 min potem i tak korzystasz ze standardowych pukawek jedynie co ją wyróżnia to grafika która jest super ale co z tego skoro żeby się cieszyć jej pięknem trzeba mieć kompa za przynajmniej 4- 5 tyś zł. Nie licząc to że wymaga kart z DX 11 oczywiście trzeba iść z postępem czasu itd ale nie w taki sposób by z 40-50 % graczy w nią nie zagrało . To jest ewidentne wymuszenie wymiany sprzętu ale tak szczerze kompletnie się to nie opłaca dla kogoś kto ma GTX 260 czy HD 4870 lepiej poczekać do następnego upgrade sprzętu wtedy gra stanieje i kupić jak trafi do ekstra klasyki. Tylko dla fanów serii reszta może sobie odpuścić tym bardziej gdzie wyszły takie gry Bioshock Infinity czy Tomb Raider może o graficznie są gorsze ale dużo więcej dają frajdy niż ta produkcja moja ocena 5/10

Bombeldinio

Po tych paru latach zastoju najwyższa pora na zmianę. Nie wiem czy pamiętasz czasy kiedy to z miesiąca na miesiąc wymagania gier począwszy od 100 mghz i 5 mb ram, rosły tempem ciągu geometrycznego ;) , potem nagle wyskoczyły Ps3 i Xbox360 i Stoimy w miejscu od paru lat ... trzeba coś ruszyć :) To wymuszenie DX11 to moim zdaniem dobry krok naprzód. Apropo C3 ... Pograłem trochę w to i rzeczywiście gra nie oferuje za dużo... taka rozrywka dla ograniczonych umysłów ... :) Nawet nie wiedziałem o co chodzi, dlaczego Prorok był w jakiejś klatce jak na zakończeniu części 2 hasał sobie spokojnie zwąc się bohaterem :P