PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651891}
7,2 4,4 tys. ocen
7,2 10 1 4377
Crysis 3
powrót do forum gry Crysis 3

za to trójka efekciarska i ... straszenie nudna. Poza wodotryskami graficznymi (fakt, jeśli chodzi o wrażenia wizualne, grafika, lokacje- palce lizać) nic poza tym, nawet feeling likwidowania przeciwników został skopany (ragdoll jakiś dziwny), w 2-ce lepiej to wyglądało, wg mnie na razie to rozczarowanie roku.

użytkownik usunięty
Johner

Zdecydowanie się zgadzam. Crysis 3 jest nudny. W porównaniu do poprzedników rozgrywka wypada bardzo słabo. Dodałbym do listy błędów jeszcze koszmarny polski dubbing z którym nie da się grać. Dla mnie to nie był wielki problem, ale wielu graczy może mieć problem z językiem angielskim.

ocenił(a) grę na 7

I krótki!

użytkownik usunięty
Johner

Niestety również i dla mnie jako wielkiego fana początkowych części , trzecia część gry jest jedynie rozczarowaniem...
Spodziewałem się spełnienia obietnic co do fabuły oraz dubbingu...No cóż, zawiodłem się. Zakończenie okropne, którego nie wymyślono nawet dla najgorszych znanych mi komedii tanich studiów nagraniowych. Po prostu zaprzepaszczono fabułę i klimat który trzymał w napięciu przez pierwsze części...Nie polecam innym fanom cz 1, warhead'a oraz 2 grania w trójkę. Grozi to wielkim rozczarowaniem tak jak było to w moim przypadku.