PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651891}
7,2 4,4 tys. ocen
7,2 10 1 4373
Crysis 3
powrót do forum gry Crysis 3

Przecież Prorok strzelił sobie w łeb w Crysis 2

ocenił(a) grę na 10
kamil190198

Pokazane bylo na koncu gry ze prorok zyje. Kombinezon wgryz mu sie w skore i mimo to ze go zdjąl on wciaz bym w nim i go uratowal.

ravne

Wy obaj jesteście albo głupi albo nie graliście w tą grę. Prorok ten prawdziwy strzelił sobie w łeb ale alcatraz po ubraniu się w kombinezon przejął jego osobowość bo mu to było na rękę

ocenił(a) grę na 9
Dybsom

Potwierdzam, Prorok to ten na początku gry kiedy ratuje tego "Alcatraza" i daje mu kombinezon mówiąc że teraz wszystko w jego rękach i strzela sobie w łeb! Także wszyscy myśleli że to Prorok nie wiedząc że to nie jest prorok dopiero ten doktorek który mu pomagał się zczaił!

kamil190198

Strój przejął świadomość proroka, a w środku jest ciało Alkatraza

ocenił(a) grę na 8
LEGOMAN10540

SSSSSSPPPPPPPPOOOOOOOOOIIIIIIILLLLLLLLLEEEEEEEEERRRRRRRRRR

Na koniec gry gdy skafander spada w atmosferę, spala się po czym uderza gdzieś nad morzem, jest coś jakby przeskok czasowy po którym widzimy proroka [bez skafandra] wstającego z łózka w jakimś domku nad morzem z świecącymi oczami [ jak u cepidów ] po czym chodzi on po plaży kończąc grę słowami " kiedyś mówili na mnie prorok" i przechodząc w tryb niewidzialności.

Nasuwa się wniosek że Alkatraz został całkowicie zastąpiony świadomością Proroka która po uwolnieniu nanocepidów [czy czegoś tam] w skafandrze zmodyfikowała ciało Alkatraza na podobieństwo Proroka, stał się czym jakby cyborgiem.

ocenił(a) grę na 8
DRSRng

Chciałbym zauważyć, że ten jakiś domek jest dokładnie na tej samej wyspie, na której rozgrywała się akcja Crysia 1, co mnie zaskoczyło . Osobiście uważam, że mogli znacznie lepiej zrealizować fabułę i zakończyć serię, ale trudno wyszedł przeciętniak z b.dobrą grafiką...

ocenił(a) grę na 9
vega1337

Gra za krótka ale b.dobra strzelanka a koniec niezbyt dobry i co z tego że kończy się na wyspie a poza tym skąd wiesz że to "ta sama wyspa" i tak wiadomo że to było po wydarzeniach w Crysis, Crysis:Warhead, Crysis2 w Crysis 3 w czasie kiedy gramy pokazują się przerywniki obrazków z poprzednich części.Ale dzięki że mi wytłumaczyliście to że Alcatraz przejął jego ciało i umysł.