PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=614756}
8,5 4,7 tys. ocen
8,5 10 1 4689
Dark Souls
powrót do forum gry Dark Souls

nie wiem czy tylko mnie ale w tą grę to ja potrafię grać godzinami. Gra według mnie świetna, ponieważ nic mnie w niej za "rączkę" nie prowadzi. Wszystkiego trzeba się samemu prawie że domyślić.
Lokacje w tej grze są świetnie zrobione, po takie przy których aż się zapomina o normalnym świecie, ponieważ są strasznie piękne, lecz też po takie które są straszne lub przyprawiają o ciarki jak np. wielka "nora" pająka.
Rozwój postaci bardzo dobrze zrobiony, niektórzy w grze narzekają na brak muzyki. Pojawia się ona w niektórych lokacjach a także przy walce z bossami, większość gry spędza się bez niej. No ale takie coś czyni tą grę tak jakby "normalną".
Sprawa ze sterowaniem na klawiaturze i myszy tak wygląda że da się do tego przyzwyczaić i nie robi to aż tak ogromnej różnicy jak sterowanie na padzie. Oczywiście z początku za nic się nie da grać na klawiaturze, ale ja byłem zmuszony do tego przez oddanie pada na gwarancję. Po opanowaniu gry na padzie przeniosłem tylko wszystko na klawiaturę. Tyle na temat gry z mojej strony, tj. tylko moje zdanie i każdy może mieć inne oczywiście ;)

użytkownik usunięty
mariuszz113

Tak uzależnia
Ja np. aktualnie powinienem iść spać, a ciągle kusi żeby pójść jeszcze pograć
No ale opanowuje się (lecz czytam o niej tematy xD)

ocenił(a) grę na 10
mariuszz113

w końcu jakiś gość rozsądnie mówi :D polać mu

ocenił(a) grę na 10
mateus_cncc

dzięki ;D oby druga część im wyszła równie dobrze albo jeszcze lepiej. Mam nadzieję że nie zepsują roboty bo strasznie nie mogę się doczekać drugiej części ;D

ocenił(a) grę na 10
mariuszz113

to zapraszam do tematu w Dark Souls 2 http://www.filmweb.pl/videogame/Dark+Souls+II-2013-674760