Czytając tu komentarze o tej grze dowiedziałem się, że gra jest nie dopracowana ,że są problemy z patchem i ze stemaem. Osobiście nie posiadam tej gry, ale mam zamiar ja kupić lecz nie na PC tylko na Ps3. Nie wydaje mi się, ze na konsole playstation 3 wystąpiły by problemy ze patchem i ze stemam ponieważ takie gry powinny być tylko na konsole tak jak np. seria Resident Evil. Nie jest ot żadna prowokacja tylko po prostu uważam, że tego typu gry gdzie występuje splint screen i wiele trybów dostosowanych do konsol nie powinny wychodzić na kompy. Większość tu problemów ze stemaem , czy pathem itp. wystąpiły na PC jeszcze nie widziałem jakby ktoś się użalał nad tą grę mając ją na playstation 3. Oczywiście może by wystąpiły by jakieś niedociągnięcia w grafice, ale problemy ze steam itp wątpię żeby wystąpiły na konsolach. Tak jak wcześniej już pisałem takie gry są przeznaczone na konsole, ale to tylko moje zdanie i ja tak uważam.
Pozdrawiam.
Nie wiem kto i jakie miał problemy ze Steamem . Chyba że liczyć możliwość spotkania n00ba ale to norma. Ja już ją skończyłem i nic takiego nie miałem. A co do niedopracowania to tylko lekkie bugi graficzne i też nie wiele ich było a z patchami nie ma problemu w sumie z patchem bo na razie chyba był jeden