jeśli komuś nie pasuje ta rajska wyspa, to po prostu nie ma pojęcia, że w starych filmach (np. u Fulciego) takie właśnie wyspy były miejscem, w których wylęgała się epidemia zombizmu. Dla mnie to bardzo trafne, takie piekło w raju.
A poza tym, to jak mogę z kopa przewrócić zombiaka, a potem zmasakrować kawałem żelastwa, łamiąc mu wszystkie kości, to aż mi się micha cieszy, podobnie chyba jak każdemu fanowi zombie movies. :D
Jedno ale - niepotrzebnie ją wydali tak niedopracowaną, to tylko robi złą reklamę Techlandowi. Teraz chcą się ratować i odwracać uwagę rozdmuchiwaniem bzdurnego skandaliku z jakąś tam feministyczną dziwką w plikach, ale lepiej niech po prostu solidnie upatchują grę, to na pewno sprzeda się dobrze.
Dokładnie, mi też od razu przyszli do głowy ,,Zombie pożeracze mięsa". :D
A patch już jeden wypuścili i dużo jest poprawione.
Pograłem dzisiaj parę godzin i myślę,że po dłuższym czasie stanie się to raczej nużące. Jak na razie fabuła nie jest za spójna,a zadania ograniczają się do 'przynieś mi to/tamto z drugiego końca wyspy'. I tak w kółko. Nie mówię,rozwalanie zombie sprawia sporo radochy,ale w tym przypadku ociera się to o monotonię. Zobaczymy po następnych kilku godzinach.
Co do zadań to trochę racji ma latanie na posyłki ale tu chodzi o przetrwanie i o efekty wizualne. System obrażeń zombie jest dobrze dopracowany. Można złamać takiemu kończynę czy odciąć ręce
bo nie jest z rpg masz system levelowania czyli drzewko rozwoju i statsy na broniach to tyle
TY SIE ZNASZ? LOL.
GLUPIE ZADANIA TO RPG.
W FPS TEGO GUMNA NIE MA........WY SPECJALISCI.
"W Dead Island ważnym elementem będzie rozwój postaci (element charakterystyczny dla gatunku cRPG)."
The focus is on melee combat, incorporating customizable weaponry, vehicular customization/combat, and RPG elements.
jesteś gimbusem czy jak? I wyłącz capsa dzieciaku a w tym w fragmencie w języku angielskim piszą o elementach rpg w grze a nie o grze jako rpg całościowo. Weź się nie ośmieszaj i nie wstawiaj zdań wyrwanych z kontekstu
No tak to już wiemy. Pochwal się swoją znajomością komputera w inny sposób, a nie szpanujesz robiąc "kopiuj-wklej"