PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611195}
7,1 9,0 tys. ocen
7,1 10 1 8972
Dead Island
powrót do forum gry Dead Island

Nie uważacie, że ostatnio z dużo tego zombi w grach? Może gra będzie klimatyczna, ale bardziej mnie pociąga ze względu na producent, niż na fabułę.

cytat:
"Swoją drogą zaczyna mi się robić żal tych biedaków, nic tylko kosą w plecy, strzałem w czoło, albo butem w zęby i w każdej grze to samo. Za jakiś czas Greenpeace upomni się o prawa nieumarłych, albo raczej ZombiePeace."

autor: http://gamepoint.com.pl/zombie-tu-zombie-tam-a-juz-tym-rzygam.html

Andrew22

Dla mnie nie ma dużo gier o zombi , ostatnio grałem tylko w RE5 ,L4D2 sobie odpuściłem bo oprócz rozwalania zombi nic tam nie było
Jeżeli Dead Island będzie miał ciekawą fabułę z elementami RPG to umarlaki mogą sobie być
Więc nie uważam że gier o tej tematyce jest dużo , no chyba że ktoś gra we wszystkie szmiry jakie wychodzą

ocenił(a) grę na 8
Psyhe

Polecam Ci Dead Rising 2

ocenił(a) grę na 5
Andrew22

Dla mnie gier o zombie nigdy nie będzie za dużo.

Andrew22

Zupełnie nie pasuje mi miejsce akcji, rajska wyspa to miejsce na dinozaury, tajemne eksperymenty, abominacje, dzikie zwierzęta, piękne kobiety w bikini grające w siatkówkę plażową, wypoczynek, drinki etc. ale nie na zombie... . Chociaż ilość gier z zombie raczej mi się nie nudzi to zapowiedzi i gameplay Dead Island nie zachwycił mnie niczym prócz faktycznie kilkoma ciekawymi widokami.

ocenił(a) grę na 4
Andrew22

Po sukcesie Left 4 Dead tak się ich namnożyło.

ocenił(a) grę na 8
ZupkaChinska

W grach to Resident Evil wypromował zombie a nie L4D

ocenił(a) grę na 4
mariiox

Gry RE wydawane są od dawna. Left 4 Dead wprowadził coś nowego.

ocenił(a) grę na 8
ZupkaChinska

Resident Evil wypromował zombie... A nie licząc CoDa to Dead Island jest drugą grą z widokiem FPP w klimatach zombie
L4D faktycznie... Wprowadził Co-opa który też był już w CoD:WAW

Andrew22

popieram, za dużo tego

filmy o zombie, seriale, gry... ileż można? to nie ma już lepszych pomysłów tylko wałkowanie tego samego kilka razy w roku

ocenił(a) grę na 8
peeszet

A kto was zmusza do oglądania/grania? No?

ocenił(a) grę na 8
peeszet

Poza tym jest za mało!

ocenił(a) grę na 2
Little_Jacob

o wiele za mało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) grę na 9
schiz

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!