Mam pytanko co do końcówki, ten czubek który cały czas z radia gadał to ten haker? i jednak on był więźniem i uciekł? czyli jakby otwierają furtkę do 2części??
z radia gadał ten generał czy pułkownik. Jego żona została zarażona i chciał wykorzystac nas do dostarczenia antidotum. Jednak sytuacja sie skomplikowała na końcu i sam został zarażony dlatego wstrzyknął sobie ten lek, który jak sie okazało przyniósł odwrotny skutek.
no i haker czubek uciekł z wyspy.... chciałbym drugą część lub grę opartą na Dead Walking
stan901 widać nie grałeś w dodatek Ryder White, bo tam jest wszystko opisane dokładnie co działo się po drugiej stronie radia. Było zupełnie inaczej niż myślisz i wersja agahub jest akurat prawdziwa.
P.S.Furtka do 2 części jednak została otwarta nie przez hakera, ale przez inną postać, która opuszcza wyspę :)
bo ja osobiście mam oryginalne Dead Island i widziałem na allegro sprzedają, ale tylko steam, to wyszło w wersji fizycznej, że mogę sobie cd kupić? proszę o pomoc.
Dodatek jest tylko dostępny na Steam, oczywiście nie wspominając o prawdopodobnie istniejącej wersji pirackiej :)
kupić na steam płacąc przez paypal, bądź na allegro sam klucz, a z tego co widziałem to klucze kosztują około 20zł. Potem wejść w bibliotekę steam i tam rozpocząć ściąganie gry.
ale jak ja mam swój steam? tam mi podadzą jakiś inny i będę musiał nowy zakładać? sorry że tak pytam ale się kur..wa na tym nie znam kompletnie.