PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611195}
7,1 8,9 tys. ocen
7,1 10 1 8944
Dead Island
powrót do forum gry Dead Island

SPOILER

ocenił(a) grę na 10

Mam pytanko co do końcówki, ten czubek który cały czas z radia gadał to ten haker? i jednak on był więźniem i uciekł? czyli jakby otwierają furtkę do 2części??

ocenił(a) grę na 7
agahub37

z radia gadał ten generał czy pułkownik. Jego żona została zarażona i chciał wykorzystac nas do dostarczenia antidotum. Jednak sytuacja sie skomplikowała na końcu i sam został zarażony dlatego wstrzyknął sobie ten lek, który jak sie okazało przyniósł odwrotny skutek.

ocenił(a) grę na 10
stan901

no i haker czubek uciekł z wyspy.... chciałbym drugą część lub grę opartą na Dead Walking

agahub37

stan901 widać nie grałeś w dodatek Ryder White, bo tam jest wszystko opisane dokładnie co działo się po drugiej stronie radia. Było zupełnie inaczej niż myślisz i wersja agahub jest akurat prawdziwa.

puci3104

P.S.Furtka do 2 części jednak została otwarta nie przez hakera, ale przez inną postać, która opuszcza wyspę :)

ocenił(a) grę na 10
puci3104

przez kogo?! a jak można zdobyć dodatek? przez steama?

ocenił(a) grę na 10
puci3104

bo ja osobiście mam oryginalne Dead Island i widziałem na allegro sprzedają, ale tylko steam, to wyszło w wersji fizycznej, że mogę sobie cd kupić? proszę o pomoc.

agahub37

Dodatek jest tylko dostępny na Steam, oczywiście nie wspominając o prawdopodobnie istniejącej wersji pirackiej :)

ocenił(a) grę na 10
puci3104

a jak to mogę na ten steam ściągnąć? czy zainstalować?

agahub37

kupić na steam płacąc przez paypal, bądź na allegro sam klucz, a z tego co widziałem to klucze kosztują około 20zł. Potem wejść w bibliotekę steam i tam rozpocząć ściąganie gry.

ocenił(a) grę na 10
puci3104

ale jak ja mam swój steam? tam mi podadzą jakiś inny i będę musiał nowy zakładać? sorry że tak pytam ale się kur..wa na tym nie znam kompletnie.

agahub37

Podadzą Ci po prostu kod, który wklepiesz na swoim koncie.

ocenił(a) grę na 10
puci3104

cześć słuchaj mam pytanie, jak przeszedłem już grę i chcę wczytać postać żeby zagrać w arenie czy mogę to zrobić? w sensie czy powrócę na wyspę z więzienia i czy mogę zapis utracić i będę musiał od nowa przechodzić końcówkę?