pokolenia graczy. Obecnie mamy do czynienia z casualami dla ktorych liczy sie tylko grafika i ogolny rozpier*ol. Im trudniej tym gorzej. Gdziez te czasy gdzie nad gra spedzalo sie dluuuuuugie godziny. Denerwowalo i wkurzalo jednak pozniej wstawalo z rekoma w gorze krzyczac : Kurde w koncu!!!!! JESTTTTT. Itp
Ahhhh. Wzruszylem sie.
Tylko że ma rację..... Ile o ostatnim czasie powstało gier w których jest apokalipsa z zombiakami i praktycznie oprócz wyjątków ( jak Walking dead ) są to nawalanki gdzie chodzi o jak najszybsze zlikwidowanie wroga ( nie licząc że od czasu do czasu trzeba wysilić ten mózg i kapnąć się że trzeba coś przełączyć albo przesunąć skrzynię ) . A najgorsze jest to że trudność jest kwalifikowana przez ludzi do wad co jest smutne
Niestety w tej grze poziom trudności jest wadą. Zresztą nie po to gram w grę by się wkur.wiać. Mam się przy niej dobrze bawić.
Nie grałem w tą grę ale zgodzę się z tym że poziom gry ma być satysfakcjonujący a nie żeby się męczyć kilka godzin nad nie wiem zabiciem jakiegoś bossa.Ja jestem bardziej graczem który docenia fabułę i klimat oraz jeszcze kilka mnie ważnych rzeczy.
Aż mi się przypomniało, jak jeszcze będąc w przedszkolu grałam w Mario na Pegasusie i nigdy nie mogłam pokonać bossa xD Chętnie bym jeszcze raz zagrała na tej konsoli, niestety nie potrafię jej podłączyć ;/
Ciekawi mnie ile z dzisiejszych nastolatków miałoby w sobie tyle chęci i samozaparcia (popartych inteligencją), aby samodzielnie przejść choćby takiego Myst'a, a to przecież jest jedna z najlepiej sprzedających się gier w historii.
Wszystko fajnie, ale czemu akurat zamieściłeś swój wpis na forum gry o zombie? W tych produkcjach od zawsze chodzi o sieczkę i elementy survivalu.
Za ta gre powinni skur.... powiesic. Ten gniot jest totalnie niegrywalny na ps3. Kiedy tylko wezmiesz apteczke cale menu przypisania broni idzie sie walic i trzeba od nowa kazdej giwerze nadawac slot, a z menu inwentarza nie idzie w ogole wyjsc trzeba przelaczyc na inne menu i dopiero potem trojkatem wyjsc bo trojkat w inwentarzu oznacza wyrzucenie danej broni. Ku...wa zenada nie gra, za taki chlam i naciaganie klientow naprawde powinny spadac lby i to publicznie. A mial byc z tego drugi Silent Hill po trailerze ale jaki kraj taki Silent Hill.