Szkoda, byśmy pograli w multiplayerze (bardzo polecam wersję na pc, jak na PC to gra się rewelacyjnie
ja jestem dalej w dzunglii. misja z wodzem. dupek biegnie na potworki i go wykanczaja. a furie wykorzystałam chwile wczesniej. i za kazdym razem zabijaja mnie, nie zdarze sie odrodzić a juz wodz umiera. pewnie wciagu dnia tam dojdziesz wiec prosze o rady:)
rozdział 7, to jak daleko od ciebie? na tą chwilę mogę ci poradzić żebyś spróbowała w hordę zombie rzucić koktajl molotowa lub granat, ogień nie powinien ranić wodza
i tu jest kolejny problem nie mam tego:/ a nie moge po to wrocic bo zabija go od razu:/ ja mam chyba 13 albo 14 rozdział
postaram się wkrótce dojść do (aż) 14 rozdziału, a może masz jakąś broń palną o dużej ilości amunicji i szybkim przeładowaniu?
tez nie. w tej grze jest raczej mało amunicji. wiekszość fajnych rzeczy zmarnowałąm rowniez na tej misji tylko wczesniej ale to sam sie przekonasz:) miłego grania
i jak tam postęp w grze? udało ci się przejść tą niesforną misję? jestem w 15 rozdziale, a tą misję przeszedłem dość dziwacznie :D
Tuż przed jaskinią tego wodza jest miejsce teleportacji. Myślałem, że teleportuje się razem ze mną i przeniosłem się do miejsca, gdzie trzeba dojść, do czerwonej flagi. Gdy się już przeniosłem zauważyłem, że on został tam skąd się przenosiłem. Pomyślałem sobie, że go zaraz zabiją i chodziłem sobie dla zabicia czasu po okolicy. Włączam mapę i widzę, że skubany przeszedł już połowę drogi i jeszcze nie zginął, więc ruszyłem w odwrotną stronę i po jakimś czasie się spotkaliśmy, a zombie zabiłem za pomocą wakazishi i maczety wojskowej (obie mają ponad 1000 siły). Takim sposobem udało mi się przejść tą misję :)
dzieki ale niestety nei dam rady gra sie wczytuje w tym ostatnim momencie sa zasilni dla mnie:P
ostatnim wyjściem jest multiplayer, we dwoje raźniej, a co mówić o trzech, gdy grasz na PC oczywiście, polecam spróbować
ja przechodzę grę 3 raz :D chętnie pogram z kimś na multi, mi się nadal ta gra nie znudziła, bo w 100% trafiła w mój gust, więc moja subiektywna ocena to 9/10 (ach te bugi :( )
a na coopa zapraszam :D
jak mi ktoś powie jak się gra w multi to chętnie się przyłącze, bo gra jest świetna :D
musiałbym cie dodać do przyjaciół na steamie, potem to wystarczy zaprosić do gry i już, można też grać z przypadkowym spotkanym kolesiem (jeśli jest w tej samej lokacji gdzieś blisko koło ciebie) na ekranie ci się pojawi żeby nacisnąć przycisk "j" (chyba tak) podaj mi swoją nazwe na steamie to cie zaprosze