Bardzo sie zastanawialem jak ocenic ta gre. No bo bardzo mnie wciagnela, zroznicowana paleta broni i przeciwnikow, w paru miejscach podskoczylem ze strachu - to przemawialo, iz jest to jedna z najlepszych strzelanek w jakie gralem. Ale niestety dwie rzeczy zawazyly,ze dalem tylko 7/10. Po pierwsze brak polskiej wersji. Nie bylo to dla mnie jakims dramatem, ale mimo wszystko o wiele gorsze gowna sa tlumaczone, a tak dobra gra nie. A po drugie, na koncu gra zaczela mnie nurzyc, i w sumie poszukalem w solucjach ile brakuje do konca, bo nie powoli zaczynalem sie meczyc. Co prawda gralem na hardzie, wiec przejscie gry zajelo mi kilkanascie godzin, ale sa gry przy ktorych siedzialem kilkadziesiat, a nawet powyzej 100h i nadal mnie bawily. Mimo wszystko serdecznie polecam!!!
ja skończyłem dzisiaj grać ... masz racje w końcowej fazie rozgrywki było nudno, bez ustanie byliśmy atakowani przez hordy potworów, brak wersji polskiej, mało ciekawe zagadki i bronie jak dla mnie ... ja grze daje 6 jedynka lepsza