PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=653893}
5,5 270  ocen
5,5 10 1 270
Deadfall Adventures
powrót do forum gry Deadfall Adventures

Choć gram w tą gierkę od wczoraj przyznam szczerze że od dość dawna Polska produkcja nie zrobiła na mnie takiego wrażenia ( może oprócz Wiedzmina 2 ) jak Deadfall Adventures nie jest to może superprodukcja na miarę Wiedzmina cz też BF4 ale uważam że gra ma naprawdę dobry potencjał a głównymi zaletami tej gierki jest:

+ Klimat, klimat i jeszcze raz klimat rodem z takich filmów jak Indiana Jones czy też Mumia
+ Muzyka ( tutaj Polscy kompozytorzy odwalili naprawdę kawał porządnej roboty ) http://www.youtube.com/watch?v=cdCBTrBavIE
+ Polska produkcja
+ Rozwiązywanie zagadek
+ Grafika ( nie jest może najwyższych lotów bo z tego co widzę gra pracuje w DX9 ) ale krajobraz, świątynie Egipt prezentują się naprawdę świetnie
+ Fajny rozwój postaći
+ Główny bohater oraz jego towarzyszka ;)
+ Nie jest to kolejny FPS gdzie idziemy przed siebie i eliminujemy kolejnych wrogów, czasami przyjdzie nam "stanąć" i pomyśleć

Ale skoro są plusy to muszą być i minusy:
- Gra czasami doczytuje tekstury
- Drobne błędy
- Niestety nasza towarzyszka inteligencją nie grzeszy ;)
- Polska premiera: 15 listopada 2013 ( światowa data premiery ) 22 listopada 2013 ( data wydania w Polsce )
- Gdzieś już to widzieliśmy

ocenił(a) grę na 6
ALiEN29

Ja gram od dzisiaj ale za mało żeby gre ocenic...Tak jak napisałeś to fajny klimat i dość przyjemna grafika. Wkurza docztywanie się tekstur i małe ale dość częste błędy graficzne. Jestem ciekawy czy mnie ta gra czymś zaskoczy...

ocenił(a) grę na 6
ALiEN29

Jak dla mnie słaba fabuła i dialogi,grafika jak na polskie standardy a dokładniej jak się domyślam na możliwości tego studia nie najgorsza dali by pewnie lepszą gdyby mieli większy budżet,problemów kilka występuje,walki są okey choć czasem przeciwnicy zachowują się dziwacznie, zagadki również trzymają dobry poziom dużo mamy matmy pod koniec czyli to co ja i również bohater nie lubimy ;-).Moim zdaniem Deadfall Adventures dvpy nie urywa,gra nie przypadła mi za bardzo do gustu ale jeśli ktoś lubi takie klimat to jest możliwość że będzie się lepiej bawił niż ja choć ja i tak bawiłem się dobrze choć gra nie prezentuję się tak jak myślałem przed odpaleniem jej ale jest to polska gra więc warto się z nią zapoznać by nawet zobaczyć jak inne mniej znane polskie studia radzą sobie z tworzeniem gier.Ocena 6/10 i tak na koniec dodam jeszcze jeden plus dotyczący broni których uświadczymy kilka w grze a mi najbardziej z tych wszystkich podobała się jedna ładowana od góry nie pamiętam by w którejś grze była taka giwera i za to plus.Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 6
ALiEN29

+ Miła dla oka grafika.
+ Sporo rodzajów broni.
+ Kilka "fajnych" momentów.
+ Pośladki Naszej towarzyszki;)

- Błędy graficzne
- Zagadki trochę na jedno kopyto.
- Debilni wrogowie i towarzysze.
- "Rozwój" postaci mnie nie porwał.
- Błędy...trafienie ze snajperki przeciwnikowi w dłoń uśmierca go...hmmm......

6/10