PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608238}

Diablo II: Pan Zniszczenia

Diablo II: Lord of Destruction
2001
8,9 21 tys. ocen
8,9 10 1 20762
Diablo II: Pan Zniszczenia
powrót do forum gry Diablo II: Pan Zniszczenia

... wraz z Heroesami 3, najlepsza światowa gra.

ocenił(a) grę na 10
mejki

+ Baldurs Gate 2 :) Wielka trójka

ocenił(a) grę na 3
eremziom

Poza RPG-ami w nic nie graliście? Żal mi Was :)

ocenił(a) grę na 10
MegaTM

Nie bardzo rozumiesz o co chodzi założycielowi tego tematu i czym dla wielu osób są wyżej wymienione gry, więc swoje żale wylewaj na forum Metal Gear Solid. A co do Twojego pytania... to tak jak ja bym spytał, czy nie oglądałeś nic, oprócz Latającego Cyrku ?

ocenił(a) grę na 3
eremziom

Metal Gear Solid jest lepszą grą, ale są lepsze od serii MGS ;)

ocenił(a) grę na 10
MegaTM

A mi ciebie jest żal skoro wystawiłeś 2/10 tej kultowej grze.

ocenił(a) grę na 3
tomucho77

Quantum of Solace, Helikopter w ogniu, Hitman, Batman - Początek, Madagaskar 2, Epoka lodowcowa (all), Terminator: Ocalenie
Żaden z tych filmów nie zasługuje na 10, Helikopter w ogniu może ew. na 8-9 góra... Prędzej mi Ciebie żal, ale nie będę karmił Trolla, jest wiele gier i filmów kultowych. Nie każdy uwielbia RPG-i... Proste ;)

ocenił(a) grę na 10
MegaTM

Czemu weryfikatorze wyzywasz mnie od trolli czyż nie mam prawa oceniać filmów i gier jak chcę ?.

Ja się liczę z twoimi ocenami (nawet z tą niesprawiedliwą dla Diablo), tak i ty licz się z ocenami innych a nie wyzywasz ich i mnie od trolli.

To że masz cztery łby i jesteś werem nie daje ci prawa do wyzywania oraz do wypisywania głupich tekstów w stylu "żal mi ciebie".

Skąd wiesz że osoba dająca 10/10 Diablo nie grała w inne gry ? jesteś jasnowidzem ?

ocenił(a) grę na 3
tomucho77

Wątek tematu został założony WYŁĄCZNIE dla fanów Diablo, wiec mój post jest tu niszowy, takze rozumiem Twoje rozgoryczenie... Nie... po prostu uwazam, ze nie na Baldursach, Icewindach i Diablo się świat gier "dobrych" kończy...

ocenił(a) grę na 10
MegaTM

Też jestem tego samego zdania, ale ja w przeciwieństwie do ciebie pomimo iż wiem że poza Baldursami, Icewindami i Diablo są inne genialne gierki nie oceniam kultowych tytułów na 1-2/10.

ocenił(a) grę na 10
MegaTM

Nikt nie napisał że się świat dobrych gier kończy. Gry sportowe, symulatory, FPS, MMORPG... Dobrych gier jest mnóstwo, zależy tylko jak na nie patrzeć. Nad grami wymienionymi w pierwszych postach, ludzie spędzali setki godzin i wracali do nich po wielu, wielu latach, by od nowa zagłębić się w ich niesamowity klimat. Seria NFS - rewelacja, ale kto dziś wraca np. Do 2 albo 3 części z końca lat 90 ubiegłego wieku ? Prawie nikt, bo te gry się zestarzały, zostały zastąpione nowymi edycjami. Diablo 2, Heroes III i seria Baldurs Gate - te gry się nie starzeją. Lubie pograć w Battlefield BC, uwielbiałem Lineage 2, śmigałem we wszystkie części NFS, traciłem godziny na ustawianiu taktyki w Football Managerze, trząsłem się ze strachu przy serii AvP, a i w Lemingi lubiłem pograć. Teraz jeżdżę czołgiem w World of Tanks, więc RPG nie jest jedynym typem gier z jakim miałem styczność. Jednak bezapelacyjnie, pozycjom RPG poświęciłem najwięcej swojego wolnego czasu.

ocenił(a) grę na 10
eremziom

Nie zapominaj o Baldursie jedynce i Icewindach.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 10
yoqu

Kur*a jakie blausy i iceviny ?

ocenił(a) grę na 10
tomucho77

Pewnie Baldury i Icewindy :)

ocenił(a) grę na 3
yoqu

Zera? W MGS chociaz jest fajne AI, a w Quake czy Warcraft III (tak jak w serii Diablo dobre przerywniki filmowe) z kompem gra po prostu sie za szybko nudzi... Dobrze, ze jest multiplayer

ocenił(a) grę na 10
MegaTM

W kwestii AI, polecam wszystkim grę, która mnie osobiście oczarowała i przeszedłem ją chyba ze 4 razy - F.E.A.R. Zachowanie komputerowych przeciwników wręcz rewelacyjne, a w połączeniu z bardzo naturalną fizyką... - uważam że mimo upływu już wielu lat - nadal jedna z najlepszych pod tym kątem gier.