Nie bardzo rozumiesz o co chodzi założycielowi tego tematu i czym dla wielu osób są wyżej wymienione gry, więc swoje żale wylewaj na forum Metal Gear Solid. A co do Twojego pytania... to tak jak ja bym spytał, czy nie oglądałeś nic, oprócz Latającego Cyrku ?
Quantum of Solace, Helikopter w ogniu, Hitman, Batman - Początek, Madagaskar 2, Epoka lodowcowa (all), Terminator: Ocalenie
Żaden z tych filmów nie zasługuje na 10, Helikopter w ogniu może ew. na 8-9 góra... Prędzej mi Ciebie żal, ale nie będę karmił Trolla, jest wiele gier i filmów kultowych. Nie każdy uwielbia RPG-i... Proste ;)
Czemu weryfikatorze wyzywasz mnie od trolli czyż nie mam prawa oceniać filmów i gier jak chcę ?.
Ja się liczę z twoimi ocenami (nawet z tą niesprawiedliwą dla Diablo), tak i ty licz się z ocenami innych a nie wyzywasz ich i mnie od trolli.
To że masz cztery łby i jesteś werem nie daje ci prawa do wyzywania oraz do wypisywania głupich tekstów w stylu "żal mi ciebie".
Skąd wiesz że osoba dająca 10/10 Diablo nie grała w inne gry ? jesteś jasnowidzem ?
Wątek tematu został założony WYŁĄCZNIE dla fanów Diablo, wiec mój post jest tu niszowy, takze rozumiem Twoje rozgoryczenie... Nie... po prostu uwazam, ze nie na Baldursach, Icewindach i Diablo się świat gier "dobrych" kończy...
Też jestem tego samego zdania, ale ja w przeciwieństwie do ciebie pomimo iż wiem że poza Baldursami, Icewindami i Diablo są inne genialne gierki nie oceniam kultowych tytułów na 1-2/10.
Nikt nie napisał że się świat dobrych gier kończy. Gry sportowe, symulatory, FPS, MMORPG... Dobrych gier jest mnóstwo, zależy tylko jak na nie patrzeć. Nad grami wymienionymi w pierwszych postach, ludzie spędzali setki godzin i wracali do nich po wielu, wielu latach, by od nowa zagłębić się w ich niesamowity klimat. Seria NFS - rewelacja, ale kto dziś wraca np. Do 2 albo 3 części z końca lat 90 ubiegłego wieku ? Prawie nikt, bo te gry się zestarzały, zostały zastąpione nowymi edycjami. Diablo 2, Heroes III i seria Baldurs Gate - te gry się nie starzeją. Lubie pograć w Battlefield BC, uwielbiałem Lineage 2, śmigałem we wszystkie części NFS, traciłem godziny na ustawianiu taktyki w Football Managerze, trząsłem się ze strachu przy serii AvP, a i w Lemingi lubiłem pograć. Teraz jeżdżę czołgiem w World of Tanks, więc RPG nie jest jedynym typem gier z jakim miałem styczność. Jednak bezapelacyjnie, pozycjom RPG poświęciłem najwięcej swojego wolnego czasu.
Zera? W MGS chociaz jest fajne AI, a w Quake czy Warcraft III (tak jak w serii Diablo dobre przerywniki filmowe) z kompem gra po prostu sie za szybko nudzi... Dobrze, ze jest multiplayer
W kwestii AI, polecam wszystkim grę, która mnie osobiście oczarowała i przeszedłem ją chyba ze 4 razy - F.E.A.R. Zachowanie komputerowych przeciwników wręcz rewelacyjne, a w połączeniu z bardzo naturalną fizyką... - uważam że mimo upływu już wielu lat - nadal jedna z najlepszych pod tym kątem gier.