Na razie bardzo fajnie, właśnie kończę pierwszy akt. Nie będę się rozpisywał bo wracam do gry, w skórcie kolejne dzieło na miarę Blizzarda :)
Kończysz I akt, zatem zapytam jak długo już grasz (i ile jest tych aktów w grze, 4?)? Pytam z ciekawości bo ja dopiero na wieczór zacznę przygodę:) i ciekawi mnie na ile grania starczy ta gra. Daj znać w wolnej chwili.
Chyba są 4 akty. I akt zajął mi 6h 20 m. Jestem zachwycony, a filmik końcowy mnie wzruszył, miałem łzy w oczach ;P
Gram wizzardem :)
Opcja się zmieniła. Zacząłem Szamanem. Barbarzyńcą nie gram narazie bo grałem jego odpowiednikiem w grze Loki i mi się znudziła bezpośrednia walka czy ganianie za każdym potworem. Jade z koksem Szamanem i póki co jest ciekawie.
Mam pytanie. Przy instalacji miałeś jakąś aktualizację plików która długo trwała? Bo mam taki szajs i nie wiem czy się coś aktualizuje czy się zawiesiło.
Zainstalowałem przed chwilą i autoryzacja myśli od kilkunastu minut nad pobieraniem listy postaci, których nie mam przecież. Niby serwery stoją.
Są problemy z serwerami. Do godziny 16-17 wszystko działało dobrze. Cała Europa usiadła przy Diablo i serwery mają problemy. Mam nadzieję, że to szybko ogarną.
Wczoraj mi sie udało odpalić grę i pograć co nieco (nie za wiele, tak z godzinkę). No ja osobiście napiszę, że jestem w 100 % usatysfakcjonowany tą grą, póki co nie mam żadnych zarzutów. Graficznej oprawy (tego bajkowego charakteru się obawiałem, ale w rzeczywistości nie jest źle, wręcz jest bardzo dobrze. Tłumaczenie też jest fajne.