PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611080}
7,7 14 tys. ocen
7,7 10 1 13902
Diablo III
powrót do forum gry Diablo III

co o nim sadzicie ?
bo jak dla mnie gra umarła ...

ocenił(a) grę na 9
pepowiniAK1984

tez tak sadze ale mimo to gram jeszcze czasami

ocenił(a) grę na 6
pepowiniAK1984

Ta 30 min na akcie II inferno kosztem 130kk golda. Ogólnie myślę że jakby CDProject RED robił diablo.. w 3 lata mieli byśmy 30GB grę z genialną grafiką, fabułą na 4 miechy i bez żadnych zje**nych AH.

ocenił(a) grę na 8
Royalowy

Też jestem tego zdania... no ale zrobiła je firma, która robi gry raz na kilka lat wmawiając graczom że dostają coś wyjątkowego :-) A dostają produkt jak każdy inny, czego by o tym nie mówić....
Wszyscy się nakręcają a dostają po prostu.... grę :-)

Royalowy

Akurat ten AH to pomysł GENIALNY.

ocenił(a) grę na 10
Royalowy

dobry żart 130kk ?:D jak tyle cie to kosztuje to jesteś w złym akcie i nie masz na to sprzętu

ocenił(a) grę na 6
ybarg

To daj mi 250mln golda na ten sprzęt albo spraw aby chociaż po 10h biegania po inferno wyleciał 1 item dla mojej klasy ... dobry! ostatecznie na 500ojro się nie obrażę :)

ocenił(a) grę na 10
Royalowy

250 milionów smiech 3-5 wystarcza żeby przejsc gre

ocenił(a) grę na 6
ybarg

na inferno? dziwne bo ostatnio na hełm wydałem 25mln i jakoś nie przeszedłem jeszcze gorzej.. wytrzymuje o 0,1sec dłużej na elitach :)

ocenił(a) grę na 10
Royalowy

25 baniek na helm ?:D rotfl nawet helm of command tyle nie kosztuje czy andarile's visage :D

chyba jesteś mocno zagbiony w tej grze :D czym grasz?

ocenił(a) grę na 6
ybarg

Słabo na AH siedzisz bo dobre itemy chodzą w takich cenach... za mniej niż 50mln nie kupie już nic lepszego dla siebie a nie mam czasu odpalac bota czy robic pieklo do 2015roku :D jak to uznałem jeśli nie wzbogaciłem się na pierwszych bugach to już się nie wzbogacę.

ocenił(a) grę na 7
Royalowy

Ja mam cały sprzęt za 30 milionów i farmię drugi akt inferno lewą ręką;D Faktycznie jesteś mocno zagubiony.

ocenił(a) grę na 10
Royalowy

Item name Fire Walkers
Time of transaction 06 July 2012 01:06 PM BST
Sale price €125.00
Transaction fee €1.00
Transfer fee €18.60
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €105.40

cos tam o ah wiem i wiem że jestes w tej grze nieżle zagubiony bo za 30 baniek skonczył bym każda klasa tą gre

ocenił(a) grę na 7
ybarg

Taki jesteś twardy ? to złóż set dla barbara za 30 baniek na całe inferno, nie rozśmieszaj mnie gościu.

ocenił(a) grę na 10
ffox87

od ręki za 30 baniek skoncze inferno

poprostu tankujesz public games?

ocenił(a) grę na 7
ybarg

Dzieciaku, zejdź na ziemie

ocenił(a) grę na 10
ffox87

to może jakiś zakład ?

ocenił(a) grę na 7
ybarg

Z niepoważnymi ludźmi nie ma o czym gadać, set dla barbara za 30 baniek na 3/4 akt inferno:DDDDD, jedź na wakacje i odstaw Diablo.

ocenił(a) grę na 10
ffox87

MOC ARGUMENTÓW :) ok farm a2 dalej :) za 30 baniek :)

ocenił(a) grę na 7
pepowiniAK1984

Co do patchu kawał świetnej roboty , itemy z levelem i63 lecą już na pierwszym akcie inferno, AS był overpowered bardzo dobrze, że to usadzili, czekam aż znerfią critica zobaczymy tych wszystkich ranged jacy będą wtedy twardzi.

ocenił(a) grę na 7
ffox87

P.S. Nie ma już wariatów ginących co 5 sekund na publicznym, bo to kosztuje i bardzo dobrze. Powinni jeszcze podbić kary za śmierć.

ocenił(a) grę na 10
ffox87

jest spoko teraz nei da sie robić grave runów bo to kosztuje 50k w moim przypadku :)