Mam problem. Kupiłem normalnie grę Diablo III, zainstalowałem, pograłem do momentu zabicia Leorica (króla szkieletów) i dostałem powiadomienie, że mam tylko edycję startową i nie moge grac dalej. O co chodzi? coś mam źle ustawione na koncie Battle.net? Co mam zrobić żeby update'ować na edycję standardową która mi się nalezy z racji tego, ze zapłaciłem za grę?
Będę wdzięczny za pomoc.
własnie nie pytał mnie o żaden kod. Zdziwiło mnie to, bo zawsze w grach Blizzarda trzeba było wpisywać cd keye. Po prostu zainstaloałem, klinkąłem "graj" i chwile pograłem.
wejdz na http://eu.battle.net/d3/pl/ zaloguj sie swoim mailem i hasłem, wejdz w zakladke "konto" i kliknij "dodaj klucz gry". Jezeli wpiszesz poprawnie to strona zaktualizuje Ci gre automatycznie do "Standard edition" i bedziesz mógł grać dalej :)
Wygląda na to, ze poskutkowało. :)
Mogłem po raz pierwszy odwiedzić Dom Aukcyjny co w edycji Startowej jest niemożliwe, więc powinno być dobrze od teraz. Niestety w mojej postaci skasowały się wszystkie questy jakie dotad przeszdłem i zaczynam grę odpoczątku, tylko że z najemnikiem i wszystkimi przedmiotami i umiejętnościami jakie zdobyłem w Startowej.
Niemniej jednak wielkie dzieki za objaśnienie mi tej sprawy.
Pozdrawiam! :))