PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611080}
7,7 14 tys. ocen
7,7 10 1 13886
Diablo III
powrót do forum gry Diablo III

Zajebiste O.O

ocenił(a) grę na 8

Uważam na razie, że gra jest genialna, wciągneła mnie na długo. Nie grałem w nią dośc długo, więc ocena jaką wystawiam jest oceną taką początkową. Gdy przejde gre ocenie ją już jak należy. Powiem szczerze, że jak na kilka godzin gry jestem zdziwiony, ponieważ jedyną wadą jaką na razie zauważyłem są czasem występujące lagi na serwerze (nie przeszkadza to zbytnio w rozgrywce, ale da sie zauważyć). A jeżeli chodzi o system rozwoju to mnie sie bardzo podoba, choć przyznam, że jest on bardziej dla nowych graczy, "każuali", więc starszym graczom, którzy grali w Diablo jedynke kiedy mnie jeszcze na świecie nie było ;) może się on nie spodobać. No to tyle, więcej napisze jak przejde gre, od razu mówie że grałem w dwójkę oraz w jedynkę. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji jak wam sie podoba nowa gra Blizzarda :D

ocenił(a) grę na 8
AlexGolian

A mnie się system bardzo podoba i nie zgodzę się, że jest do "każuali" (nie wiem czemu ludzie się tak uparli na to). To, że dostałeś wybór nie znaczy, że jesteś cienki bolek, masz wolną rękę do eksperymentowania i się bardzo cieszę, bo jest masa kombinacji jaką chcę przetestować. Nie wspomnę też o przypadkach gdzie niektóre umiejętności nie dałyby rady nic wskórać. Moim zdaniem system jest bezbłędny.

ocenił(a) grę na 8
Moai

Ale to bardziej chodzi o to że droga rozwoju twojej postaci jest z góry narzucona, nie da sie np źle rozwinąć swojej postaci, bo to gra typuje jakie umiejętności odblokowuje. Mnie się także ten system podoba.

ocenił(a) grę na 8
AlexGolian

Oj mylisz się, - tutaj nie chodzi o to, żeby dobrze czy źle rozwinąć postać. Tutaj chodzi o to by rozwinąć postać tak jak TY chcesz według własnego widzi-mi-się, trzeba puścić wodzy fantazji i eksperymentować. Ja to cały czas robię i szukam ciągle mojego stylu.

ocenił(a) grę na 8
Moai

Ale chodzi mi o to że np w Diablo II można było wybierać jakie sie chce umiejętności (tak mi sie wydaje bo dawno nie grałem) a tutaj masz to z góry narzucone.

ocenił(a) grę na 8
AlexGolian

Wchodzisz w opcje > i wybierasz "Tryb Wyboru" czy jakoś tak w wersji angielskiej to jest "Selective Mode" i ustawiasz sobie jakie chcesz :P

ocenił(a) grę na 6
AlexGolian

Przereklamowana gra i to ostro... lagi na inferno lub na hardkorze są niedopuszczalne! poza tym i tak już powstają emulatory... kwestia 1roku jak będzie można grać na 100% działającym emu.

ocenił(a) grę na 8
Royalowy

Wiesz.... lagi mogą być spowodowane też niskim łączem. A o jakie emulatory ci chodzi?

ocenił(a) grę na 6
AlexGolian

Nom 20MB to mało co... ping 300 choć w BF3 mam z 50... serwery są zamulone i tyle.
O ile pamiętam za bety już się pojawiły Moege i BlackBox - nadal są rozwijane i powstają nowe, puki co nie ma jednego idealnego, trzeba czekać.

ocenił(a) grę na 8
Royalowy

No w sumie według mnie te drmy to porażka -.- A o co chodzi z tym iemulatorami? Co to są? Co one robią? ;p

ocenił(a) grę na 6
AlexGolian

Tak jak diablo wymaga połączenia z serwerem blizzarda... emulator zastępuje ten serwer i daje możliwość gry offline. Jednak tak jak pisałem jeszcze trochę zajmie powstanie finalnej wersji.

ocenił(a) grę na 8
Royalowy

Zajebiście, ponieważ właśnie zepsuł mi się internet i o graniu w Diablo 3 mogę pomarzyć -.-

AlexGolian

To jak to napisałeś?

ocenił(a) grę na 8
killer_77

-_- Wiesz, są dwie możliwości, albo sobie ten net wyczarowalem, albo po prostu mam w komórce internet bo wykupiłem sobie pakiet ;)

AlexGolian

Zwracam honor :)

ocenił(a) grę na 8
killer_77

Cóż, dzięki choć co mi po honorze jak i tak w diablo grać nie mogę ;D

AlexGolian

Mimo wszystko to fajna gra.

ocenił(a) grę na 8
killer_77

Nom, mnie wciągnęła strasznie, już skończyłem drugi akt, a teraz mam małą przerwę.