tylko dlatego, że to diablo.
gdyby tej gry nie robił blizzard...dostałaby oceny w stylu 4-5/10 max.
gra tak wieje nudą, że aż mi wstyd sie przyznać przed kumplami, że wydałem 170 zł zamiast
zatankować.
żal
czyli jesteś kompletnie nieobiektywny - narzekasz, że gdyby to nie był Blizz to gra miała by ocenę 4-5, a sam dajesz jej 7? jesteś dwulicowy... a ja mam grę za free, bo grałem w WoWa... wstyd to jest się przyznać do tego, że krytykujesz grę jakby była największym dnem, a dajesz ocenę 7/10 !!!
dałem 7/10 bo tak jak powiedziałem, że nawet nie wypada takiej grze dawać mniejszej oceny. To historia i pewien kult gry. Ale wyszło straszliwe gówno.
Zmieniłem ocenę na 4/10 bo taka jest prawdziwa w moim odczuciu.
I to 4 to jest dlatego, że to jest Diablo od Blizzarda.
I przeczytaj definicję sobie słowa dwulicowy. Bo dając ocenę lepszą niż się grze należy dwulicowy nie jestem gimbie.
dwulicowy - ktoś kto mówi jedno a robi drugie, ktoś kto w jednym środowisku mówi tak, a w drugim inaczej - rzeczy które się wykluczają... ewentualnie hipokryta... wklep w wikipedii... jeżeli czytałeś drugi mój post to wiesz, że jak ja kończyłem szkołę to coś takiego jak gimnazjum nie istniało, więc hamuj język w stosunku do starszych, bo ja Cię nie obrażam...