PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611080}
7,7 14 tys. ocen
7,7 10 1 13903
Diablo III
powrót do forum gry Diablo III

Witam

moim zdaniem gra jest świetna. pomimo, że nie jest to gatunkowo absolutna rewelacja, wręcz przeciwnie, ten gatunek wydawał się już schodzić do podziemi i diablo III pokazało w pewien sposób, że tam jest jego miejsce hehe. Pomimo tego i z tym, gra jest naprawdę udana. Dlaczego? GRYWALNOŚĆ. System skili i run, a także dodatkowe masakry i dewastacje sprawiają, że chcesz być otoczony jak największą ilością przeciwników i BACH. Ekspisz. System rzemiosł nie ma w świecie gier porównywalnego. Fabuła na wysokim poziomie. Zdobywanie osiągnięć jest jak zwykle u blizzarda na wysokim poziomie. I dom aukcyjny. Rarytas. Wiele by o tym mówić, ale jak możesz wyszukać przedmiot po dowolnych statystykach co oznacza, że swoją postać możesz rozwijać w dowolnym kierunku to mnie więcej nic nie potrzeba. Gra z pewnością wymaga jeszcze mnóstwa łatek ale myślę, że to kawał dobrej roboty. i jak chcecie kupić grę to polski gamecodes nie jest szczęśliwym rozwiązaniem. Jest wiele zachodnich stron które są daleko lepsze.

hmmm mam pytanie? kupowaliście gemy w domu aukcyjnym?

użytkownik usunięty
filmweb_fw

Gra jest średnia, nie wciąga. Po godzinie grania nie chce się wracać

Przed 'nie wciaga' dodaj slowo 'MNIE' tak samo po 'nie chce sie wracac'
Mnie akurat wciagnelo Diablo wiec nie sadze ze ty mozesz oceniac kazdego mówiac ogólnie ze gra nie wciaga.

ocenił(a) grę na 8
FastSmith7

Dobrze gadasz, a ty kim grasz? :D
I w jaką wersję językową? Wydaje mi się, że powinno coraz więcej recenzji wypływać xD

ocenił(a) grę na 8
filmweb_fw

Zgadzam się choć grałam niewiele xD