PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611080}
7,7 14 tys. ocen
7,7 10 1 13886
Diablo III
powrót do forum gry Diablo III

hmm...

ocenił(a) grę na 9

Mam mieszane uczucia... Nie jestem wielką fanką gier, ale w D2 gram z przerwami od jakiś 10 lat, na D3 nie czekałam z niecierpliwością, obawiając się, że będzie zupełnie poniżej oczekiwań. Nie jest, na szczęście :) Spodziewałam sie czegoś dużo gorszego. Grafika bardzo mi się podoba, aczkolwiek zdecydowanie wolę Diablo z D2 (Może mi ktoś powiedzieć, dlaczego w D3 Diablo wygląda jakby miał biust? ;| Ja rozumiem, że Lea, no ale bez przesady...). Muzyka też jest b.fajna, historia "Dlaczego u diabła Diablo nadal żyje" właściwie może być. Nie podoba mi się za to budowanie postaci, które jest, co tu dużo mówić, do dupy, bo każda postać jest właściwie taka sama. Nie podoba mi się, że wszytsko takie małe tam jest :P I nie podoba mi się Azmodan... Zupełnie mi nie pasuje do konwencji Diablo. Cały 3 akt mi nie pasuje. Właśnie od 3 aktu mam mieszane uczucia, co do tej gry, towarzyszyły mi one przez cały akt 4 i nie mogę się zdecydować czy nadal chcę w to grać. Ogólnie gra jest niezła, jako coś odmóżdżającego idealna, a żeby sie wyładować to chyba lepsza od D2, ale cały czas czegoś jej brakuje i D2 do pięt nawet nie dorasta. Chociaż w Diablo 2 nie chciałabym grać bez dodatku... (jak zaczęłam to już był). Dlatego daję ostrożne 7/10 i wyczekuję dodatku, licząc, że nie będzie kosztował kolejnych 200zł. Bo jakby na to nie spojrzeć Diablo 3 NIE jest aż tyle warte.

ocenił(a) grę na 10
delilah

własnie postać w d3 można zbudowac na xx róznych sposobów i tunowac o wiele bardziej niż w d2
taki wizard ma build nawet pod melee :)

nie mowiąc że są jeszzce różnice w gearze

a co do 3 miasta mi sie najbardziej podoba bo przypomina dodatek do D2 wkoncu to też osada barbów

ocenił(a) grę na 7
ybarg

Bez przesady, umiejętności masz na sztywno odblokowywane, to samo statystyki. Wiele współczynników z D2 wylądowało w koszu. Zobacz ile buildów teraz funkcjonuje na inferno - po jednym dla każdej klasy (sic!). System rozwoju postaci i generalnie cała statystyka postaci to przedszkole w porównaniu do 2. Jest jeszcze wiele innych uproszczeń. Diablo 3 idzie w kierunku zręcznościówki, nie mówię, że to źle, ale tak to wygląda.

ocenił(a) grę na 8
delilah

Nie zgodzę się propos systemu budowaniu postaci. Dla mnie jest genialny i daje sporo frajdy, mogę w nieskończoność eksperymentować i to robię. Ciut zgodzę się, że Diablo mógłby być bardziej wielki jeśli chodzi o klatę i te sprawy. Pierwszy artwork na to wskazywał.

Jeśli chodzi o Akty to w sumie nie mam im nic do zarzucenia. No może prócz tego, że w 3cim obrona twierdzy zajmuje ciut za dużo czasu i jednak chciałby się więcej czasu być na zewnątrz.
Ja liczę, że dodatek da więcej niż jeden akt, jestem ciekawa jak historie naszych towarzyszy się potoczą.I cała reszta pobocznych historii,

ocenił(a) grę na 7
Moai

Zajrzyj na akt 3 inferno, a zobaczysz same klony 1:1 – tak to wygląda. Ładna mi różnorodność :D. Generalnie 3/4 akt inferno można skrócić tak: melee – tank, ranged – dps i to w kopiach 1 do 1 dzięki AH

ocenił(a) grę na 10
ffox87

jakie melee tank ? a3 wszyscy w top gearze cisna w dps a i mag może byc tankiem z spectral blade

co do buildów u maga masz może 4-5 niegrywalnych skili kazdy inny jest uzyteczny na a3 inferno czy a4

ocenił(a) grę na 7
ybarg

Co ty za bzdury gadasz, pobiegaj po inferno i zobacz kto tam farmi na 3/4 akcie. Ja żadnego dpsa melee nie widziałem. Słownie:ZERO DPS, 100% TANK - melee i odwrotnie z ranged

ocenił(a) grę na 10
ffox87

biegam to a3 i widziałem mase dps melee
ale wiadomo ranged jest więcej